Napoved

Horoskop za nedeljo, 26. avgusta

W.Y.
26. 8. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vaš prosti čas bo namenjen zabavnim dejavnostim. Počeli boste stvari, ki jih načeloma ne. Samski imate priložnost za vznemirljivo ljubezensko avanturo.

BIK - Danes ne boste osvajali sveta z nasmeškom, temveč s stisnjenimi ustnicami. Odnosi bodo napeti in prav nič vas ne mika, da bi jih urejali, zato boste iskali priložnost za umik.

DVOJČKA - Do nekoga ne čutite več kot prej. Vseeno vztrajate na tej poti, čeprav vaše srce zavrača kakršen koli pritisk. Bodite pozornejši na zdravje, čeprav je veliko stvari, ki bi jih radi počeli.

RAK - V današnjem dnevu poskrbite, da bo vaše telo sproščeno. Pojdite na masažo ali v savno. Tudi meditacija bo vplivala na pozitivno razpoloženje.

LEV - Danes si boste zaman želeli miru, saj vas ljudje ne bodo pustili pri miru, vi pa tudi ne boste znali reči ne. Ugajalo vam bo, da lahko pomagate, saj se boste počutili koristne, le ne pustite se izkoriščati.

DEVICA - Kjer se je zatikalo včeraj, boste danes naredili vtis. Mnenju drugih boste znali prisluhniti, kar bo ugajalo predvsem vašim prijateljem. Zlahka boste našli skupni jezik z vsemi, če bo to v vašo korist.

TEHTNICA - V ospredje bodo stopile vaše govorniške sposobnosti. Pripravite nekaj izhodišč za nadaljnja pogajanja. Preden se odpravite k počitku, se izognite negativnim mislim.

ŠKORPIJON - Iskali boste mir, ki se vam bo ves čas izmikal. Naleteli boste na dogodke, ki bodo nekatere stvari pošteno postavili pod vprašaj. Prizadet bo vaš ponos, odločitve so lahko burne in zaletave.

STRELEC - Življenje vam bo prineslo mnogo ugodnih rešitev. Blesteli boste v pogledu komunikacije. Obstaja bo povečana možnost, da razrešite nekaj, kar vas bo razvedrilo.

KOZOROG - Vedno se bo našel nekdo, ki vam bo grenil pot do uspeha, kar vas bo le še podžigalo. Ostanite samozavestni in verjemite, da se vam v nič ni treba pustiti prepričati. Večer preživite v dobri družbi.

VODNAR - Popazite na svoje zdravje, prebujajo se stare šibke točke. Vse se lahko uredi, sicer pa se zavedate, da so težave posledica psihične napetosti, nečesa, kar morate nemudoma rešiti.

RIBI - V današnjem dnevu se boste upirali osebi, ki vam izkazuje naklonjenost. Obhajali vas bodo mešani občutki. Finančni spodrsljaji bodo vezane zadrževali v domačem okolju.