Napoved

Tedenski horoskop: če želite premagati negativne silnice ...

W.Y.
24. 6. 2018, 17.04
Posodobljeno: 24. 6. 2018, 17.08
Deli članek:

V teden pred vami se boste podali še nekoliko občutljivi.

Profimedia
Kaj prinaša teden?

Sonce v raku vas bo v svojimi aspekti popeljalo v številne globoke preobrazbe in dvome, ki bodo odskočna deska za kasnejšo osebo rast. Na področju dela boste skozi teden z Merkurjem v raku nekako nezadovoljni in nedisciplinirani, vendar le do petka, ko Merkur preide v znamenje leva in vam prinaša več vztrajnosti in boljšo motivacijo, obarvano z željo po napredku. V torek se bo Mars v znamenju vodnarja začel gibati v retrogradni smeri, kar boste čutili kot pomanjkanje energije, razdražljivost in konfliktnost. Izognite se novim začetkom in ciljem, saj bo dosega bistva okrnjena, zato boste težje prišli do svojega zastavljenega cilja. Ta vpliv vam prinaša polno dvomov, strahov in napetih misli, ki bodo silile na plano. Čaka vas vstop v realnost, brez sanjarjenja in izgovorov, ter soočenje z vsemi omejitvami, ki vam jih ponuja življenje. Če želite premagati negativne silnice, nikar ne vztrajajte preveč pri svojem mnenju.

Teden bo najbolj naklonjen bikom, tehtnicam in vodnarjem, nekaj smole pa se obeta dvojčkom, levom in ovnom.

OVEN

Energična plat vašega značaja včasih zavede okolico, da ta ne ve, kdaj ste kreativni in kdaj samo trmoglavi. Ne bojte se posledic, ampak se brez odvečnega strahu podajte v akcijo, ki vam bo prinesla odlične rezultate. Ker si niste povsem na jasnem, kaj hočete, boste dolgo odlašali in zavlačevali. Lahko se zgodi, da se bo odločil nekdo drug namesto vas, zato pohitite.

BIK

Ne skrivajte svojih načrtov pred drugimi, saj vas ne bo nihče ogoljufal. Zato brezskrbno delite svoje ideje z vsakomer, ki je primeren. Ljudem, ki vas imajo radi, dajte vedeti, kakšen bo vaš naslednji korak. Če jim bo všeč, kar bodo slišali, bodo morda želeli vskočiti in vam pomagati. Posezite k drugim in pokažite svoje navdušenje, ki ste ga zadnje čase skrivali v sebi.

DVOJČKA

Čeprav bodo vaši načrti na začetku kar visoki, to ne pomeni, da jih boste kasneje dosegli. Če jih želite izpolniti boste namreč potrebovali veliko vlaganja ter dela in ne samo upanje. Čeprav vas bodo glede določenih stvari navdajali mešani občutki in se ne boste mogli pomiriti, bo kmalu vse v redu. Mogoče samo malce pretiravate in se pretirano razburjate brez pravega pomena.

RAK

Zavedate se, da so se v vašem življenju zgodile določene spremembe, ki so povezane z vašimi čustvi. Potrudite se torej, da jih ne boste izgubili, saj bi bila to neznanska škoda za vas in vaše potrebe, še posebej na čustvenem področju. Res je, da zadeva mogoče ni najbolj običajna, a to naj vas niti najmanj ne ovira, saj je pomembno le to, da ste srečni vi. Prihaja manjše presenečenje.

LEV

V teden boste stopili nekoliko nezadovoljni. Zadnje čase imate občutek, kot da stojite na mestu. Odprite oči in spreglejte, kako lepo vam je lahko. Ovire bodo začele postopoma izginjati, odprlo se bo veliko novih poti, ki vas bodo navdale z vznemirjenjem. Do konca tedna se vam bodo kljub Polni luni realizirali tudi manjši načrti, v katere niste najbolj zaupali. Presenečenje bo ravno zato še večje.

DEVICA

Na poslovnem področju bo v prvih dneh tedna z luno v strelcu zelo pestro, vendar bo vse odvisno od vas. Izognite se sporom s svojimi nadrejenimi, raje popustite pri svojih zamislih. Ljudi boste uspeli prepričati le, če boste do njih vljudni in prijazni. Vikend bo zelo primeren, da se odpravite na svež zrak in si zbistrite misli. Stvari se lotite, ker si tega želite, in ne, ker bi radi s tem na nekoga naredili vtis.

TEHTNICA

Zvezde vam prinašajo nov zagon in vas bodo navdahnile z marsikatero novo idejo, ki vam bo pomagala, da boste premagali ogromno strahov. Če se boste usmerili v pravo smer, vam bo to pomagalo, da boste hitreje prišli do želenega cilja. Tudi v ljubezni si lahko privoščite nov korak, ki vam bo dal novo upanje. Vaše srce bo kar poskočilo, ko boste prejeli pozitiven odziv od svoje boljše polovice.

ŠKORPIJON

Zgodila se bo napaka, ki pa jo boste uspeli tako hitro popraviti, da je drugi niti ne bodo opazili. Vseeno pa se morate zavedati, da se je napaka zgodila in da je del krivde tudi na vaši strani. Ko boste ugotovili katera je ta napaka bodo zadeve hitro popravljene. Potrudite se torej in naredite nekaj zase ter razrešite nastale probleme. Kmalu se vam obetajo nova, zanimiva poznanstva.

STRELEC

Najboljše je, da v tem tednu premislite, preden kaj naredite, saj boste lahko na marsikaj odreagirali burno. Vaši instinkti so po navadi dobri, a impulzivne reakcije vam lahko kdaj močno škodujejo. Ne bodite presenečeni, če vas bo kdo opozoril na vašo nepotrpežljivost. Namesto, da oporekate in se prepirate, raje poslušajte. Na ljubezenskem področju se vam bo končno nasmehnila sreča.

KOZOROG

V tem tednu boste precej pri močeh, tako fizično kot psihično in zato bo primeren čas, da storite nekaj pomembnejšega. Naj vas ne ovirajo ljudje, ki vam pravijo, da ne boste mogli storiti zadev, ki jih nameravate. Poskušajte narediti tako, kot bo vam najbolj ustrezalo, kaj si drugi mislijo o tem, pa naj vas niti najmanj ne zanima. Čas je da začnete gledati samo še nase in se stabilizirate.

VODNAR

Nihče vam ne bo zameril vaše razigranosti, ki jo prinaša luna v strelcu. Če boste pravilno zastavili in upoštevali mnenja nekaterih nadrejenih, vam kakšno izboljšanje ne more uiti. Več sreče in energije boste imeli v drugi polovici meseca. Do uresničitve cilja vas bo pripeljala vztrajnost, ne trmoglavost. Pomagajte si tako, da boste upoštevali različna mnenja ali sprejeli pomoč, ki vam jo bodo ponujali.

RIBI

V prvi polovici tedna poskusite biti aktivni z drugimi ljudmi. Namesto, da se skupaj zadržujete v nekem zaprtem prostoru, pojdite vsi skupaj ven na dolg sprehod. Preprosta fizična aktivnost vam bo pomagala, da ostanete pozitivni, spodbudila pa bo tudi zanimiv pogovor. Morate se malce potruditi, da se povežete z vsaj dvema ali tremi osebami, saj ste se v zadnjem času preveč zaprli vase.