Astro

Horoskop za petek, 22. junija

W.Y.
22. 6. 2018, 06.38
Posodobljeno: 22. 6. 2018, 07.11
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Tisti, ki se ohlajate pomislite na trenutke, ko je bilo lepo in nepozabno. Bodite strpni in kontrolirajte svoja pričakovanja. Prehitro in preveč ni nikoli dobro.

BIK - Svetujem vam, da se potrudite biti čim bolj mirni in sprejemljivi za muhe svojega partnerja. Ne dovolite si zahajati v konflikte in brezglave odločitve za katere vam bo kasneje žal.

DVOJČKA - Razporedite delo med sodelavce in skupaj dokončajte začeto. Dan boste zaključili z nasmehom na licih. Zasluga za dobiček je vaše maslo, katerega boste rade volje delili s prijatelji.

RAK - Nahajali se boste v dobri poziciji kjer ne bo manjkalo novih možnosti za nova poznanstva in prilik za simpatije. Odnosi bodo iskreni, potreba po ponovnem videnju pa obojestranska.

LEV - Preobilica dela in nedokončanih stvari vam onemogočajo sproščen in miren dan. Vse to se vam bo v nadaljevanju obrestovali in lahko si boste privoščili krajši dopust.

DEVICA - Prilika, da delate samo tisto kar vam prinaša veselje je pred vami. Ne pozabite, da se bliža vikend in da če boste prevzeli preveč odgovornosti lahko le tega tudi ogrozite.

TEHTNICA - Dobro vam bo šlo od rok prilaganje in diplomacija. Trezno glavo boste ohranili tudi v kočljivih situacijah. V ljubezni se boste morali pogovoriti in tako doživete pozitiven preobrat.

ŠKORPIJON - Zaradi zastojev na čustvenem področju boste počasi izgubljali potrpljenje. Čeprav vam bo šlo na vseh drugih področjih zelo dobro se tokrat ne boste sprijaznili.

STRELEC - Prijetno se boste počutili doma. Mnogo energije bo na področju iskanja duhovnih zakonitosti. Neugodno bo za nove začetke in zaradi tega nekaj zdrave previdnosti v poslovnosti ne bo odveč.

KOZOROG - Partner bo navdušen nad vašimi predlogi, ki jih boste predlagali. Sedaj jih je potrebno samo še realizirati. Resno se boste vprašali kam vse to pelje.

VODNAR - Ne silite v zadeve, ki jim trenutno niste kos. Nepripravljenost partnerja, da odpreta stare rane ne bo prinesla rezultatov. Čustvene zadeve preložite na naslednji teden.

RIBI - Ne zamudite poslovnih priložnosti in možnosti sklepanja novih pogodb. Pretehtajte vse pluse in minuse in se nato odločite, ali je to stvar, ki vam samemu prinaša dobiček.