Napoved

Horoskop za nedeljo, 10. junija

W.Y.
10. 6. 2018, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Planeti prinašajo veliko pozitivnega pri družabnih srečanjih. Ne skrivajte čustev, posebno če že komaj čakate na neko srečanje. Ne prepuščajte vsega le usodi.

BIK - Nikakor se ne boste mogli odločiti, kaj si v resnici želite. Prepustite se domišljiji, ki bi lahko v vaše razmerje vnesla nekaj novosti in razigrane strasti.

DVOJČKA - Ljubezen vas bo v današnjem dnevu močno ogrela, prav tako pozornost vseh, ki se vas bodo hitro spomnili in tudi presenetili. V družini vam bo najlepše.

RAK - Pozabljate pa, da vsaka žarnica enkrat pregori. Tisti ki ste vezani boste občutili manjše pritiske iz strani svojega partnerja, ker vas pogreša in želi biti z vami, medtem, ko se vi spretno umikate.

LEV - Na nekaj se boste spomnili v zadnjem hipu. Vseeno bo dovolj časa, da uspešno končate zadevo. V ljubezni bo nesporazum rešen in oba bosta lažje zadihala.

DEVICA - V ljubezni bo vse drugače po nekem klicu ali obisku. Še boljše bo, ko boste priznali nekaj svojih drobnih napak. Potrudite se, da v neki družbi ne bodo pozabili na vas.

TEHTNICA - Čim prej storite nekaj novega, ne omahujte. V nasprotnem boste kar tavali okoli in ugibali. Bodite posebno pozorni pri nečem, kar ste začeli opravljati pred kratkim.

ŠKORPIJON - Za vas prihaja prav zanimiv dan. Čakata vas tako padec kot vzpon spolne sle. Nenehno boste spreminjali razpoloženje. Tudi samski boste zelo zmedeni.

STRELEC - Nekaj vam ne da miru. Morda je to občutek, da lahko še enkrat poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima. Poskrbite za zdravje, v ljubezni pa bo vsekakor pestro.

KOZOROG - Obeta se vam uspeh pri športu, tudi glede potovanja boste najglasnejši. V dobri kondiciji boste, to vam omogoča, da se ukvarjate z dvema dejavnostma hkrati, z enakim uspehom.

VODNAR - V ljubezni ne velja vedno pravilo, da je napad najboljša obramba. Zlahka se boste navdušili za nekaj, kar se razlikuje od vaših dosedanjih dejavnosti. Izkazali se boste, ne glede na prvotni strah.

RIBI - Proti koncu dneva pričakujte pravi naval strasti. Privlačnost med vama bo prav izjemna, drug drugemu se bosta težko uprla. Ljubezenska vez med vama bo polna čustev.