Astro

Horoskop za torek, 20. marca

W.Y.
20. 3. 2018, 07.03
Posodobljeno: 20. 3. 2018, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Preverite, če vam je sploh še kdo pripravljen priskočiti na pomoč in ali imate še podporo pri najbližjih. Morda ste šli malo predaleč v zvezi s svojo sarkastično komunikacijo.

BIK - Marsikaj boste opravili na hitro. V karieri se odpira nekaj novih vrat. Pri tem pazite, da boste ohranili dobre odnose z vsemi. Ni razlogov, da se ne bi čustveno odprli, posebno ko bo na vidiku nekaj novosti.

DVOJČKA - Prešli boste v nemirno obdobje, a v pozitivnem smislu. Odpirale se vam bodo priložnosti, zato boste polni energije. Rutinska opravila vas ne bodo navduševala.

RAK - Nekomu, ki vam je enkrat že obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati. Ostanite nepristranski, zavarujte se. V službi bo več možnosti za ustvarjalnost, čeprav bi radi tudi kaj privarčevali.

LEV - Odpirajo se prava vrata, posebno za trgovske dejavnosti. Marsikaj bo odvisno od prvega vtisa. Imate opravka z nekom, ki vam je naklonjen, zato bo dovolj le en majhen korak.

DEVICA - Nekomu boste naredili veliko uslugo, ko boste namesto njega opravili določeno delo. V situacijah, ki bi lahko pripeljale do konflikta z nadrejenimi, boste previdni in ustrežljivi.

TEHTNICA - Ste na najboljši poti, da se sprete z nekom, ki predstavlja avtoriteto. Čeprav stanje ni najbolj stabilno, boste raje tvegali, kot da bi potlačili svoja prepričanja.

ŠKORPIJON - Okoliščine zahtevajo veliko pozornosti, posebno pri zadevah, ki jih opravljate prvič. Pozanimajte se glede morebitnih novih okoliščin, vsaka dodatna informacija bo dobrodošla.

STRELEC - Pazite, ko se boste v službi znašli med dvema ognjema. V ljubezni ste naenkrat precej nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez očitnih rezultatov.

KOZOROG - Nekdo od vaših bližnjih računa na vašo pomoč, zato se podvizajte. Pomagal bo že samo pogovor, saj so vaši nasveti vredni več kot materialne dobrine.

VODNAR - Zavedajte se, da so želje eno, toda stvarnost je nekaj drugega. Kljub temu vam zdrava mera optimizma zagotovo ne bo škodila, četudi ne bi bil vedno upravičen.

RIBI - Ne prenesete, da vas kritizirajo, posebno če vse skupaj prihaja od nekoga, ki ne pozna vseh okoliščin. Najprej bi se radi burno odzvali, po premisleku ugotavljate, da je pametneje počakati.