Napoved

Horoskop za torek, 13. marca

W.Y.
13. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Urejali boste svoje zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, zato boste zanihali med navali strasti, v katerih boste za ljubo osebo pripravljeni narediti vse, kar bo želela.

BIK - Danes boste pri neki zadevi prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili na lestvico popularnosti. Vsi bodo navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in znali svetovati na pravi način.

DVOJČKA - Danes boste odločnejši kot običajno, saj se vam je zgodilo nekaj, kar vas navdušuje in riše nasmeh na vaše ustnice. Poznanstvo vam pospešuje utrip, zato je čas, da naredite kakšen korak v tej smeri.

RAK - Tokrat se boste lahko prepričali, kako dobro je med seboj združevati osebni šarm in odločno razmišljanje, priložnosti se bodo v popoldanskih urah vrstile ena za drugo. Če boste želeli, boste nekoga pridobili na svojo stran.

LEV - Določeno dejstvo vas zavira in priznati si morate, da ne veste natančno, kako naprej. Več pozornosti posvetite skrbi za boljše zdravje, saj je že skrajni čas, da spremenite svoj nezdrav tempo.

DEVICA - Vztrajate, čeprav je več kot jasno, da bi morali ubrati drugačno pot, posebno na ljubezenskem področju, kjer se vrtite v začaranem krogu. Pazite, sicer se boste kmalu znašli v še večji zagati.

TEHTNICA - Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo postavile na boljšo pozicijo. Z novim elanom boste načrtovali svojo prihodnost. Na pomoč pa vam bo priskočil nekdo, ki vam je všeč.

ŠKORPIJON - Bega vas situacija, ki je ne morete predvideti, kot bi si želeli. Poleg tega imate občutek, da še ni vse tako kot bi moralo biti. Višek energije boste vložili v gibanje in razne skupinske dejavnosti.

STRELEC - Ne morete priti do vseh informacij, zato se boste danes znašli v zagati. V ljubezni bo izid negotov, saj pričakujete, da bo draga oseba kar brala med vrsticami, kar se žal ne bo zgodilo. Če ne boste vprašali, ne boste izvedeli.

KOZOROG - Na današnji dan boste nasmejani in popolnoma sproščeni. Že zjutraj vas bo namreč nekdo spravil v dobro voljo, ki vam jo bo uspelo obdržati ves dan. Prav nič manj zabavno pa ne bo zvečer.

VODNAR - Radi bi počeli veliko stvari hkrati, kar pa trenutno žal ni mogoče, saj bi se pojavilo preveč napak. Tokrat se ne ustavljate pri besedah, saj se boste pri ljudeh v svoji okolici na takšen način slabo zapisali.

RIBI - Imate opravka z nekom, ki očitno ve več, kot vi, tudi znajde se bolje od vas, kar bo načenjalo vaše živce. Bodite pozorni na vse pomembne namige, tudi tiste ki v trenutku ne bodo najbolj intenzivni.