Napoved

Horoskop za petek, 16. februarja

W.Y.
16. 2. 2018, 06.28
Posodobljeno: 16. 2. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

OVEN - Ne govorite danes preveč o vaših zasebnih načrtih, saj bi vas lahko nekdo slepo izkoristil ali nesel informacije naprej, s čimer bi vam storil veliko škodo in nesporazume.

BIK - Današnji dan bo prijeten, saj boste pozabili na črnogledost in slabo voljo. V odnosih se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili nesporazume. Zvečer sledijo vroči trenutki.

DVOJČKA - Danes boste izredno zgovorni, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo še posebej všeč prijatelju nasprotnega spola, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši.

RAK - Imate dovolj moči, da postorite z vsemi obveznostmi in se odpravite na krajšo pot v prijateljskem krogu. Le romantike in strasti bo danes nekoliko manj, kot ste pričakovali.

LEV - Pravih rezultatov ni od nikoder, vi pa se ves čas trudite, da bi uspeli ali napredovali. Ustavite se in preverite, kje delate napako in poiščite za vas lažjo in boljšo pot.

DEVICA - Planeti vam podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Svojim obveznostim boste danes kos kot že dolgo ne.

TEHTNICA - Na poslovnem področju se končno spuščate v nekaj bolj pogumnega, kar vam prinaša napredek. Na koncu se vam bo vseeno obrestovalo to, da ste vložili ogromno svojega časa.

ŠKORPIJON -Vaši načrti se bodo spreminjali v zadnji minuti, kar vas lahko spravi v slabo voljo. Pazite v odnosih in upoštevajte tudi partnerjev nasvet, ki bo vsekakor dobronameren.

STRELEC - Vaše obveznosti se bodo tekom dne stopnjevale in nagrajeni boste za pravilne odločitve, ki vam bodo popolnoma pisane na kožo. Finančno se bodo zadeve počasi premaknile.

KOZOROG - Imate velik vpliv, saj je vaš pristop iskren. Nova zgodba se bo razvijala počasi, toda izredno zanimivo in razigrano. Na poslovnem področju si prizadevajte za novosti.

VODNAR - Na poslovnem področju se zadeve sicer odvijajo v pravo smer, ampak prepočasi za vaš tempo. Zberite se in pospešite hitrost, saj boste lahko s tem. nadoknadili zamujeno.

RIBI - Danes boste povoženi od preteklega dne, vendar kljub temu nasmejani in razigrani. Tisto, kar ni nujno, lahko brez slabe vesti počaka do jutri, kar je morda še boljša možnost.