Napoved

Horoskop za sredo, 1. novembra

W.Y.
1. 11. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Začetek dneva bo potekal v obliki provokacije. Brzdajte svojo jezo. Vedite da večina stvari res ni vredna, da bi se zaradi njih razburjali. Bodite potrpežljivi, kajti kdor čaka, dočaka.

BIK - Čeprav boste od jutra do večera na nogah ne boste čutili pretirane utrujenosti. Vseeno pa pazite, da boste dovolj spali in počivali. Seveda pa se posvetite tudi družini.

DVOJČKA - V današnjem dnevu vas bo partner uspel vreči iz tira, a se bosta kaj hitro tudi pobotala. Bilo bi dobro, če bi bili malce bolj prilagodljivi in bi malce omilili svoje zahteve.

RAK - Če čutite pred seboj zastrto skrivnost, ne boste odnehal, dokler uganke ne boste rešil, saj vas spravljajo v bes, vendar pa se potrudite, da bo skrivnost vredna razkritja, sicer se boste morali podati raziskovati dalje.

LEV - Grozi vam rahla kriza in napetost. Samota vam bo danes delno ustrezala. Konec dneva se posvetite ljubljeni osebi in iskrenemu pogovoru z njim.

DEVICA - Ozračje bo zaradi energij, povezanih s preteklostjo stresno in nemirno zato si privoščite sprehod v naravi ali druge oblike sproščanja. Koristilo vam bo in takoj boste boljše volje.

TEHTNICA - Namesto da posežete po pomirjevalih ali uspavalnih tabletah, raje poslušajte mirno glasbo, ki vas bo sprostila. Posvetili se boste tudi prehrani in mnogi od vas bodo začeli redno telovaditi in paziti na vnos hrane v telo.

ŠKORPIJON - Zaupni pogovor bo odprl stare rane. In zakaj sploh drezate vanj. Ljubezenska veza bo proti koncu dneva zaplavala v mirnejše vode. Za odločitve in svobodne življenje po svoji volji boste potrebovali pogum

STRELEC - Samozavestni boste in željni predvsem akcije. Dolgočasni pogovori, nekaterih v vaši bližini vas ne bodo zanimali. Zanimivo pa bo vse tisto, kar bo novo ali pa le neodkrito. Domišljija vam bo delovala s polno paro.

KOZOROG - Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Zaradi pretirane živčnosti lahko še zbolite, zato vam svetujemo, da se izogibate vsem, ki vas lahko tako ali drugače spravijo iz tira.

VODNAR - Glede na trenutno stanje planetov lahko pričakujete veliko nihanj v vašem razpoloženju. V enem trenutku se boste počutili čisto zadovoljno, že v naslednji sekundi boste pa čisto na tleh.

RIBI - Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo se bodo poznali pri slabšem počutju. Skuhajte si čaj za pomiritev. Pomagalo bo. Vračajo se vam osebe, povezane s preteklostjo, ki vas bodo spomnile na nekaj nedokončanega.