Astro

Horoskop za nedeljo, 29. oktobra

W.Y.
29. 10. 2017, 06.52
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Nekatera astrološka težko nadzorujejo čustva in so izjemno trmasta.

OVEN - Odgovornost bo močnejša od želje po počitku, pa tudi sicer ne boste čutili nikakršne potrebe po lenarjenju, prej nasprotno. Od energije vas bo kar nosilo.

BIK - V ljubezni vam bodo cvetele rože, zaljubljeno boste zrli v prihodnost. Partnerjeva bližina vas bo navdajala z mirom in zaupanjem. O financah tokrat ne boste razmišljali.

DVOJČKA - Smeh in dobra volja, ki bosta danes na prvem mestu vam bosta olajšala vaše situacije in vam povrnila novo voljo do življenja. Tudi ljubezen bo nežna in sproščena.

RAK - Danes, ko je za večino dela prost dan, si privoščite počitek in se pustite razvajati, saj je že čas, da si naberete novih moči in pometete s konkurenco.

LEV - Nikar ne razmišljajte, da vam je pisan samo črn scenarij. Poglobite se vase in začnite zahtevati več, saj vas bodo v nasprotnem primeru povozile negativne energije.

DEVICA -O običajni zadržanosti ne bo ne duha ne sluha, svojega partnerja boste v današnjem dnevu omrežili z vsem, kar imate. Dobro se bosta počutila.

TEHTNICA - V domačem okolju ne dovolite, da bi vas kaj zlomilo. Prav na vsak svoj korak ste ponosni in to z razlogom. Tudi takrat, ko se drznost meša s samouničenjem.

ŠKORPIJON - Časa za brezskrbno druženje bo malo, zato ga boste najraje namenjali partnerju, saj boste poskušali nadoknaditi zamujene trenutke, vendar ne boste vedno naleteli sprejem, kakršnega pričakujete.

STRELEC - Tako radi bi razglabljali in filozofirali o velikih načrtih, vendar vsi na vas pritiskajo s pritlehnimi, vsakdanjimi odločitvami in rezultati dela.

KOZOROG - Ko že vsi mislijo, da vas poznajo do kosti, znova presenetite s potezami, ki osupnejo. Raztresenost bo v današnjem dnevu nadomestila nepopustljiva zbranost.

VODNAR - Razlogov za dobro voljo boste imeli zaradi poskočnega ljubezenskega življenja v popoldanskih urah več kot dovolj, ovir za srečo pa v vaši bližini ne bo videti.

RIBI - Današnji dan vam bo namenjen. Veselili se boste pozitivnih trenutkov, ki vas čakajo z vašim partnerjem. Tudi večer bo obarvan z romantiko, ter z globokimi besedami.