Horoskop

Horoskop za torek, 11. aprila

W.Y.
11. 4. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN - Ne razkrivajte vsega, kar si želite, temveč napredujte po zastavljenem vrstnem redu. Nikar ne prehitevajte, čeprav bi radi pustili svoj pečat na številnih področjih, kjer vas spremlja sreča.

BIK - Pred vami je napet dan, ki vam ne bo puščal prostora za oklevanje. Pohitite s projekti, ki se že odvijajo nekaj časa. V skupini vam bodo šle športne aktivnosti lažje od rok.

DVOJČKA - Po naključju se vam bo ponudila priložnost, da se izkažete v športnih aktivnostih. Ne bojte se izstopati in poudariti nečesa, kar vam gre res dobro od rok.

RAK - Pri vadbi boste danes vztrajni. Vedite, da vam pri tem pomaga telesna pripravljenost, ki je pomembna za aktivni um. Ljubezensko življenje se drastično izboljšuje.

LEV - Poiskali boste nekoga, ki vam lahko razloži marsikaj glede novih okoliščin v povezavi s posli ali financami. Zanimivo vam bo, ker se boste dobro organizirali in prav kmalu znašli v pravi družbi.

DEVICA - Srčne zvezde vas bodo ogrele močneje kot v preteklih dneh. Nekdo vas prijetno mika. Obiščite neko zanimivo prireditev, premikajte se, potujte. Ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa.

TEHTNICA - Pri športnih dejavnostih boste poslovno sodelovali z nekom, ki do zdaj ni kazal nobenih ambicij. Zdelo se vam bo, kot da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega ne najdete izhoda in zaradi tega boste čedalje bolj zadržani.

ŠKORPIJON - Na sestanku boste odločno nastopili in si izborili zelo dobre priložnosti za prihodnost. V večernih urah pa bo na vrsti več romantike in prijetne športne aktivnosti.

STRELEC - Stvari se bodo odvijale kot po maslu, predvsem zato, ker boste polni volje in vam tudi najbolj zahtevni izzivi ne bodo pokvarili razpoloženja. Ne naprezajte se preveč.

KOZOROG - Delite svoje znanje in izkušnje z drugimi. Nekomu lahko prihranite goro sitnosti. Kasneje se vam bo za uporaben nasvet želel tudi primerno oddolžiti.

VODNAR - Zastonj vzdihujete in odlašate glede nečesa, kar bi lahko dosegli, in sicer le z nekaj več vztrajnosti. Zato se ne ustavite na pol poti. Pomembno je le, da popazite na ton svojega glasu.

RIBI - Zaradi odličnih verbalnih sposobnosti in tesnih prijateljskih vezi boste vendarle prišli do osebe, ki vam lahko pomaga pri določenih korakih. Ne bodite nestrpni in odrezavi.