Horoskop

Horoskop za četrtek, 6. aprila

W.Y.
6. 4. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje. Tokrat boste zelo ambiciozni.

BIK - Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte. Vse skupaj boste težko upoštevali. Nič ni naključno, zato najdite neko srednjo rešitev, ki vas bo zadovoljila.

DVOJČKA - Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Popazite tudi pri komunikaciji.

RAK - Pripravite se na nekaj zoprnih opravkov. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu. Povišali se bodo vaši stroški, kar vas bo razjezilo.

LEV - Bodite previdni, ko se boste v službi znašli med dvema ognjema, saj ne prenesete, da vas kritizirajo. Varujte se pred obrekljivci, saj ste preveč nemirni, da bi se z njimi soočili.

DEVICA - Nekdo vam bo priskočil na pomoč, in vam predlagal ustreznejšo možnost. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost.

TEHTNICA - Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že opozorili. Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno. Bodite natančnejši, saj vas nekdo ves čas spremlja.

ŠKORPIJON - Danes boste zelo konstruktivni in učinkoviti. Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo soočali s krizami in bodo potrebovali vaše mnenje, ki bo zelo pomembno.

STRELEC - Neučakani boste, glede urejanja poslovne ali študijske zadeve, za katero ne najdete ustreznih rešitev. Bodite budni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale stare težave.

KOZOROG - Veliko sprememb prinaša novica, ki je boste deležni. Z nekaj prilagajanja na napetosti, pa lahko računate tudi na konstruktivne rešitve in nek nov začetek.

VODNAR - Pričakujte nekaj zastojev, ki vas bodo vznemirili. V ljubezni ste naenkrat precej obotavljivi, čeprav vas draga oseba čaka in v resnici sta se že dogovorila, zato bodite previdni.

RIBI - Nikakor se ne morete sprostiti, saj gre za načrte, ki se ne morejo uresničevati brez natančne sheme. Nikar ne zapostavite partnerja, ki postaja vedno bolj nepotrpežljiv.