MasterChef Slovenija

Elvis obležal na tleh studia POP TV

D. B.
6. 4. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Sinoči je v tekmovalni televizijski kuharski oddaji MasterChef Slovenija blestel Elvis Kudić, ki je svojo zeleno skupino kuharjev popeljal do zmage.

POP TV
Zmagovalna skupina sinočnjega izziva: Elvis Kudić, Boštjan Meglič - Peška in Salome.

V televizijskem šovu MasterChef Slovenija, ki ga lahko spremljate na programu POP TV, so bili tekmovalci v včerajšnjem kuharskem izzivu razdeljeni v štiri skupine s po tremi kuharji - rdečo, rumeno, modro in zeleno skupino, a je bila slednja zelo okrnjena. Zaradi poraza pri igri Kuhar ne jezi se, ki je bila prav tako del  izziva, je namreč lahko kuhal le en član skupine Elvis Kudić. Ostala dva, Salome in Boštjan Meglič - Peška, pa sta morala tokrat kuharsko tekmo opazovati.

Preberite tudi, kako je Salome "malo zažgala kuhinjo". Kliknite tukaj!

Kljub temu je po mnenju kuharskih sodnikov Karima Merdjadija, Alme Rekić in Luke Jezerška Elvisu uspelo pripraviti tri najboljše vhode večera (predjed, glavno jed in sladico) ter tako svojo skupino popeljati do zmage in premagati ostalih devet tekmovalcev. »Po tleh so mi padale stvari, a sem proskušal ostati zbran,« je na koncu komentiral Elvis, ki je po tem, ko je sestavil vse tri krožnike za trenutek obležal kar na tleh televizijskega studia. »Vidi se, da je krožnik pripravljal nekdo, ki zelo razmišlja o kulinariki,« je Elvisa pohvalil Jezeršek.

Že danes bo znano, kdo od devetih poražencev sinočnje kuharske tekme bo moral zapustiti televizijski šov.