Astro

Tedenski horoskop: Saturn bo varovalka

W.Y.
6. 3. 2017, 16.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

S Soncem v znamenju Rib boste zasanjani in usmerjeni v globoke pogovore, ki vam dolgoročno prinašajo stabilnost.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ne ustrašite se resnice, ki jo bo na plano privabil Merkur v znamenju Rib. Tudi komunikacija bo umirjena in naravnana na najboljši možen izid. V tem tednu se boste najboljše počutili Dvojčki, Ovni in Ribe, nekoliko slabše počutje pa bo prisotno pri Strelcih, Bikih in Tehtnicah.

OVEN

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Uživajte kolikor se le da. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za avanturo.

BIK

Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. Posebno, če imate opravka z občutljivim kozorogom, ki ne razume vedno vaših pobud. Ob koncu tedna pa lahko storite kaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti.

DVOJČKA

Z nekim dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vas. Neki dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili določenim situacijam. Vikend bo obarvan s prijetnim druženjem.

RAK

Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste presenečenje, ki pa bo tokrat izjemoma zelo pozitivno, vendar ne pozabite, da lahko tudi majhne pozornosti prinašajo srečo. Veliko bo smeha in dobre volje, ter pogovorov povezanih s čustvi.

LEV

Vsem oviram boste kos, posebno na ljubezenskem področju. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Negativen način razmišljanja pustite za seboj. Vse vaše težave so živčnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Raje se ozrite okrog sebe in sodelujte z ljudmi.

DEVICA

Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji. Vzemite si kakšen dan samo zase in uživajte. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla.

TEHTNICA

V prvih tega tedna boste občutili nagle pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo ali kakšno dobro delo namenite tudi drugim. Proti koncu tedna vas bo nekaj razžalostilo, vendar le za trenutek. Nato se boste prepustili optimizmu.

ŠKORPIJON

Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe v vsem, česar se dotaknete, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenja, posebno, če ste že nekaj časa samski ali ne preživite dovolj časa z ljubljeno osebo. Poskusite se pogovoriti in poiskati skupno rešitev, ki bo dobra za obe strani.

STRELEC

V začetku tedna boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Mogoče bo tudi nekoliko bolj kot ponavadi vplivala na vas luna, ki vas bo spodbujala k realizaciji načrtov.

KOZOROG

Primanjkljaj počitka boste občutili telesno, svež zrak bo za takšne trenutke pravo poživilo. Uživajte veliko vitaminov in mineralov. Tako doma kot v družbi se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Teden bo sproščen, saj vas bodo prosti dnevi sprostili in razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete svojo energijo.

VODNAR

Želeli si boste navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Neka oseba vas bo zatožila nadrejenemu, zato morate ohraniti trezno glavo in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko se boste pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določene situacije.

RIBI

Nikar ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo. V takih okoliščinah preživijo le najmočnejši in tokrat boste zopet med njimi. Na čustvenem področju so pred vami sproščeni dnevi, ki prinašajo medsebojno zaupanje.