Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 6. marca

W.Y.
6. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Nekdo vam lahko sicer pomaga, toda premislite o tem, kako bi lahko nadaljevali samostojno. Previdni bodite glede finančnih zadev in zavarovalnih polic.

BIK - Za vas bo napeta, sebična in aktivna energija današnjega dne precej velik izziv. Zaradi vpliva planetov bodo prisotni pritiski, saj bo življenje od vas zahtevalo prilagajanje.

DVOJČKA - Dan vam bo prinesel veliko sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega tudi nov pogled na življenje. Zelo boste velikodušni in polni razumevanja za druge.

RAK - Pojavil se bo nesporazum, zato bo ves dan zaznamovan s konflikti, ki že počasi načenjajo vaše zdravje. Lotite se le najpomembnejšega in popazite, posebno v odnosih s starejšimi.

LEV - Zopet preveč vztrajate glede zadeve ali sodelovanja, ki vam zagotovo ne morejo prinesti nekaj konkretnega. Nikar se ne primerjate s tistimi, ki so drugače pripravljeni.

DEVICA - Danes se varujte karme in njenih lekcij. Čeprav se boste po vsej verjetnosti zelo izčrpali, se boste vseeno naučili nečesa. Razmišljali boste o svojih preteklih problemih.

TEHTNICA - S poslovnimi partnerji boste sodelovali v umirjenem vzdušju. Vse bo potekalo gladko in z lahkoto boste uresničevali vse svoje želje in dosegali zadane cilje.

ŠKORPIJON - Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekdo poigral z vašimi dosežki. Vaše misli bodo zato postale jasnejše. Glede prijateljev boste zdaj bližje odgovoru, ki ste ga iskali.

STRELEC - Dobro se pripravite in previdno predstavite svoje zamisli, zato da boste imeli vse odgovore in boste lahko v čim krajšem času dosegli želeni pozitivni rezultat.

KOZOROG - Ni potrebno, da se držite le tistih poslov, ki jih obvladate. Lahko tudi nekoliko tvegate, ter posežete za nečim, kar bi radi bolje spoznali. Posebno dobro se boste razumeli s starejšimi.

VODNAR - Dan bo zelo ugoden za zaslužek, napredovanje in motivacijo na vseh področjih. Možna je tudi sprememba razmišljanja v zvezi z odnosi. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost.

RIBI - Glavna tema današnjega dne bo naklonjenost. Najbolj uspešni boste če ne boste oklevali pri svojih ambicijah in poslovnih namerah. Glasno boste izražali svoje zamisli.