Horoskop

Horoskop za torek, 28. februarja

W.Y.
28. 2. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN – Nekaj vam nikakor ne gre, čeprav ste si prisegli, da tokrat ne boste izgubljali glave zaradi malenkosti. V ljubezni še vedno oklevate, kar ni najboljša taktika.

BIK – Radi bi se lotiti nečesa, kar je popolna novost, toda trenutno nimate dovolj moči in zagotovo niste dovolj motivirani. Pred vami je dan, v katerem lahko počivate.

DVOJČKA – Prijetno se bo nasloniti in spremljati, kako se stvari odvijajo po vaših načrtih. Zaslužili ste si nekaj predaha. Izkoristite priložnost, dodatno delo lahko še malo počaka.

RAK – Če si želite samo izginiti in si zagotoviti nekaj trenutkov umirjenosti v samoti, morate kljub temu ravnati odgovorno. Obvestite svoje najdražje, da ste jim na voljo za pomoč.

LEV – Motijo vas neizpolnjene obljube, saj ne veste, kako in kam naj bi se obrnili. Zato se pripravite na akcijo, morda celo na konflikte, ker se nikakor ne bo obrestovalo.

DEVICA – Zelo ste zagreti za ljubezen, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

TEHTNICA – Čeprav imate precej dela, še vedno razmišljate tudi o nenavadnem vedenju osebe, ki vam je zelo pri srcu. Zavrtite čas nazaj, morda je del krivde tudi vaš.

ŠKORPIJON – Pomembno je, da se počasi odprete tudi nemirni in hitri energiji. Čeprav ste raje v bolj umirjenih energijah, vam vpliv planetov lahko koristi, saj vas spodbuja k pridobivanju materialnih sredstev.

STRELEC – Dovolili si boste sanjati in tako napredovali v samozavesti in osebni rasti. Dan se bo odvijal v znamenju povečane drznosti in obstaja možnost, da boste stopili v ospredje.

KOZOROG – Opazili boste nekaj, kar vam ni preveč všeč in se vleče že nekaj časa. Glede določenih dogodkov se boste prepirali in na vsak način želeli doseči svoj prav.

VODNAR – V današnjem dnevu se vam bo zdelo, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Prijazni in ustrežljivi boste želeli uveljavljati svojo voljo, toda v vas bo več napetosti, odzivali se boste intenzivneje.

RIBI – Prijetna energija vas bo spodbujala v bolj aktivno in učinkovito akcijo. Marsikatero delo bo opravljeno zelo intenzivno. Tudi marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo zdaj dobila tisto pravo obliko.