Čas zaljubljencev

Kako veste, da vas zapeljuje?

sn
4. 2. 2017, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ljubiti in biti ljubljen je nekaj najlepšega, kar se nam lahko zgodi v življenju. Kaj pa če nam priložnosti za to doživetje polzijo iz rok, ker smo slepi za znake zapeljevanja?

Profimedia
Četudi danes morda slabo kaže, bomo na valentinovo že v objemu ljubezni.

Ker je do 14. februarja, praznika zaljubljencev, še nekaj časa, smo izbrskali, na kakšen način zaljubljenost ali močno simpatijo do nekoga pokažejo posamezna nebesna znamenja.

Poglejte okoli sebe … še je čas, da najdeta tistega, ki bo znal vaše rdeče darilce ob prazniku srečen pritisniti na svoje srce.

OVEN

Nekakšno pravilo naj bi bilo, da zemeljski znaki, biki, device in kozorogi, vse v življenju skušajo doseči s strpnostjo. V zapeljevanju se ta njihova prizemljenost podre.

Vajeni so, da vedno dobijo, kar hočejo. Kadar se obnašajo še posebno samozavestno, predvidevajo, da bo to na vas delovalo kot afrodiziak. Ko se oven ali ovnica ob vas drži močno pokončno – pozor!

BIK

Biki so običajno v središču pozornosti, ker so že po naravi družabni in zgovorni. Potrudijo se, da nikogar v svoji bližini ne spregledajo. Kadar pa so na nekoga še posebej pozorni, je to znak, da jim pomeni več kot drugi.

DVOJČKA

Pri vzpostavljanju stika z nekom, ki jim mede srce, lahko postanejo sramežljivi in zadržani, kot da ne bi želeli odstreti vseh svojih tančic. Če je naklonjenost obojestranska, jih drugo za drugo odstirajte vi.

RAK

S toplino in nežnostjo obsipajo vse okoli sebe. Kadar pa nekomu namenijo še kakšen posebej dolg in blag pogled, je to jasen znak, da si vam želijo dati še več naklonjenosti, ki jo nosijo skrito v sebi.

LEV

Levi vedno dominirajo in naredijo prvi korak v še tako nevarno smer, če se jim le zdi, da gredo v pravo smer. Kadar vam ponudijo roko, dobesedno ali simbolično, da se jim pridružite – zgrabite jo.

Med seboj so si kot noč in dan Medtem ko zračna znamenja pri zapeljevanju večkrat skušajo igrati na karto svoje družabnosti, se vodna znamenja pogosteje poslužujejo svoje senzualnosti. 

DEVICA

Največja spretnost ljudi, rojenih v tem znamenju, je njihova umetnost pripovedovanja, a je ne izkoristijo za vsakogar. Če se torej devica ali devičnik trudi, da se z vami pogovarja, je to znak, da ste mu ljubi.

TEHTNICA

To znamenje je v vsem zodiaku najbolj šarmantno, na mnoge ljudi deluje kot magnet. Tako tudi tehtnice delujejo na tiste, ki so jim všeč. Če se torej trudijo biti v vaši bližini, je jasno, da vas osvajajo. 

ŠKORPIJON

To strastno in seksualno znamenje ne more iz svoje kože. Njegova močna energija se po prostoru širi kot virus, da želi okužiti vas, pa vam bo postalo jasno, ko boste opazili, da vas s pogledom dobesedno slači.

STRELEC

Čeprav strelci veljajo za najsrečnejši znak horoskopa, nikoli ne čakajo, da jim kaj samo pade v naročje. Če ste mu všeč, bo pristopil, četudi nima pojma, ali je naklonjenost obojestranska. Znak za osvajanja je torej pogum.

KOZOROG

Ko so ob osebi, ki jim je posebej pri srcu, postanejo negotovi. Pomagajo si s svojim smislom za humor in začnejo stresati šale. Če vam povedo vic, ste njihov ljubljeni oziroma ljubljena.

VODNAR

Vodnarji se znajo obnašati tako sladko kot nobeno drugo zodiakalno znamenje. A vendar so prav do tistih, ki so njihove srčne simpatije, malce zadržani. Da ste mu všeč, boste torej spoznali po tem, da je do vas manj sladek kot do drugih.

RIBI

Ribe običajno delujejo malce mračne, zadržane in skrivnostne. In take v resnici tudi so. Ob osebi, ki njihovo srce požene v hitrejši tek, pa njihovo mračnost prežene svetloba. Če jim zaradi vas zasije obraz – to naredi ljubezen.