K sebi jih lahko privabimo vsi

Katja je prijateljica samorogov

Sonči Nered Čebašek
29. 1. 2017, 13.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pisateljica, misica in pevka je predvsem poduhovljena mlada ženska, ki ima z duhovnim svetom veliko lastnih izkušenj – in jih z srčnim veseljem tudi deli.

Profimedia
Veličastno bitje samorog je srčno, dobro in polno blagodejnih energij.

Ker se v zadnjih letih po vsem svetu kot vodniki duš pojavljajo samorogi, ona pa ima z njimi kar nekaj izkušenj, ki jih je opisala tudi v svoji knjigi Čarovnija življenja, smo jo prosili, da nam pojasni kaj več o teh čarobnih bitjih.

Načinov, s katerimi sporočajo, da so v naši bližini, je veliko.

Kako bi svoje prijatelje samoroge predstavila?

Samorogi so energijska svetlobna bitja. Zavzemajo lahko različne oblike – lahko se nam pokažejo v obliki konja s krili in rogom, lahko pa zgolj kot svetlobni utrinek ali krogla. 

V čem se razlikujejo od angelov?

Od angelov se pravzaprav ne razlikujejo dosti. V obeh primerih gre za čudovite svetlobne energije, ki želijo pomagati in služiti človeštvu. Ta čudovita bitja so ves čas ob nas.

Ker pa so v drugih dimenzijah, ki so manj zgoščene in materialne kot človeška dimenzija, jih le redki lahko vidijo in zaznavajo. Najpogosteje jih zaznavajo otroci, saj še niso omejeni z raznimi pravili in dejstvi, ki naj bi predstavljala, kaj je prav oziroma resnično in kaj ne. Bolj ko smo omejeni z različnimi prepričanji, težje zaznavamo vse, kar nas v resnici obdaja. Pravila in dejstva nas torej omejijo le na snovni svet, ki pa je daleč od celotne resnice. V resnici obstaja veliko več, kot smo si sploh zmožni predstavljati, beseda resnica pa je pravzaprav težko opredeljiva.

PS
Odkar je Katja prijateljica s samorogi, ji je v življenju vse lepše.

Že s preprosto namero, da jih želimo v svoji bližini, jih lahko privabimo v svoje življenje.

Kaj jih lahko prosimo?

Samoroge lahko prosimo čisto vse. Ni pravil o tem, kaj bi jih smeli prositi in kaj ne. Pomembno je le, da željo iskreno čutimo. Šele ko željo iskreno in globoko čutimo, dajemo tem čudovitim bitjem sploh možnost, da nam jo pomagajo realizirati.

In na kakšen način nam potem pomagajo?

Pomagajo nam na številne različne načine: prek asociacij, poskrbijo, da se ob pravem času znajdemo na pravem mestu, ali nam pomagajo videti, kar smo spregledali. Bolj ko smo odprti za različne možnosti, lažje nam pomagajo. Pomembno je, da puščamo odprte možnosti in ne ustvarjamo pričakovanj, kako, kdaj in na kakšen način naj bi se naša želja uresničila.

Kako zaznamo, da so ob nas?

Njihovo prisotnost lahko zaznamo na različne načine. Na podoben način kot angele in ostala svetlobna bitja – prek občutkov, kot so hlad, toplota, mravljinci, prijetni mirni in ljubeči občutki... Njihove različne oblike pa lahko vidimo tudi prek notranjega ali zunanjega vida.

Vlada med njimi tako kot med angeli hierarhija?

Med samorogi, vsaj po mojih izkušnjah z njimi, nisem zaznala hierarhije. Med njimi torej ni posebnih razlik. V svojem bistvu so prav vsi enaki in imajo enake možnosti, le zavzemajo lahko različne oblike, ki pa jih izbirajo sami. 

Kako ste jih vi spoznali?

Sama sem jih prvič občutila med pevskim nastopanjem. Ko sem bila na odru, so me obdali v prijetne, mirne in ljubeče občutke, nato pa sem jih prek notranjega vida uspela tudi videti, kako stojijo ob meni. Med nastopom so mi torej pomagali, da sem lahko predajala prijetno in ljubečo energijo svojemu občinstvu.

In od takrat smo prijatelji.