Napoved

Horoskop za ponedeljek, 23. januarja

W.Y.
23. 1. 2017, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Na odnos, ki vas bremeni poglejte z več vidikov. Priporočljivo je, da se pripravite na več izhodov. Bodite pozornejši v komunikaciji in ne dovolite, da vas prekinjajo.

BIK - Čim prej postorite vse, kar je povezano s poslovnim področjem. Ne čakajte predolgo, ker bo kasneje še veliko težje. Ne zanašajte se le na srečo, tokrat se morate bolj potruditi.

DVOJČKA - Dobili boste nekaj odgovorov, ki vas bodo presenetili s svojo vsebino. Počakati morate, da se reši nekaj napetosti, kar bo morda zelo naporno in neizvedljivo.

RAK - Veliko previdnosti bo potrebne, ko bo prišlo do odločitev glede poslovnega področja. Bodite bolj varčni in niti pomislite ne, da bi brezglavo zapravljali ali igrali igre na srečo.

LEV - Pred vami je čas obarvan z romantiko. Če ste sveže zaljubljeni, boste čas doživljali zelo intenzivno, samski pa se boste zavedli, da zadnje čase le sanjarite in hrepenite.

DEVICA - Tokrat boste dobili namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe, kljub temu boste brez pravega zagona, da bi kar koli nadaljevali, še manj pa začeli novo zgodbo.

TEHTNICA - Danes vam bodo veliko pomenili odnosi. Določena oseba se vam bo pokazala v drugačni luči, zato se ne navdušite takoj nad njo, čeprav boste zelo navdušeni.

ŠKORPIJON - Spopadli se boste z nečim v povezavi z večjim nakupom ali pomembnejšim sestankom. Vse skupaj se bo reševalo hitreje, kot ste si zamislili.

STRELEC - Veliko se bo dogajalo v vašem domu, kjer bodo družinski člani napeto spremljali vaše aktivnosti. Nekaj konfliktov se bo pojavilo, a kljub temu boste spokojni.

KOZOROG - Poskusite se izogniti pogovoru, kjer bi lahko slišali tudi nekaj, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo. Če gre za vprašanje ljubosumja in vmešavanja tretje osebe.

VODNAR - V današnjem dnevu boste bolj sočutni in imeli boste željo pomagati tistim, ki niso tako zadovoljni kot vi. Znova vam bo pričelo nihati razpoloženje, kar bo zelo očitno.

RIBI - Preveč ste nemirni. Zoprno vprašanje prihaja v najbolj kočljivem trenutku. Pazite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj je mogoče, da vas bo izdala potrpežljivost.