Astro

Horoskop za sredo, 21. decembra

W.Y.
21. 12. 2016, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Partnerju boste privoščili vse najboljše. Nič hudega, če boste v prihodnjih dneh več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo. Ko boste vi kaj potrebovali, pa bosta kaj hitro zamenjala vlogi.

BIK – Iz tira vas lahko danes spravijo celo stvari, ki ste jih že obvladali. Zato poskusite počasi in preudarno. V službi ste prepričani, da imate prav.

DVOJČKA – Usmerite se le k tistemu, kar dobro poznate. Srčne zvezde vas sicer spodbujajo, da bi več tvegali, a se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato zagotovo ne boste zaletavi.

RAK– Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik nekoliko prestrašil. Podajte se v akcijo! Ni razlogov, da bi pri sedanjem partnerju iskali napake, ki so značilne za bivšega.

LEV – Muči vas občutek, da bi morali marsikaj spremeniti. Zatekate se v ene in iste navade. Tako trpi tudi vaše telo, potrebujete veliko več akcije in sproščenosti.

DEVICA – Pazite, da ne boste prehitro odgovorili na neko prošnjo na delu, da bi koga zamenjali ali delali nadure. Najprej boste prepričani, da boste zmogli, trpi pa lahko zasebno življenje.

TEHTNICA – Previdno izbirajte besede, ne izogibajte se dobrih predlogov. Številne stvari se odvijajo v pravo smer. Preostane vam le, da pospešite. Ne bo vam pretežko.

ŠKORPIJON – Zaradi vpliva Marsa bo partner včasih preveč pokroviteljski. Ne jezite se nanj, saj ne bo mislil nič slabega. Hotel vam bo le prijazno pomagati.

STRELEC – Sledite svojemu občutku, tudi med znanci. Najbolje se počutite z ljudmi, ki so se pripravljeni pogajati o skupnem dobičku. Pomembno bo, da ne zapravite preveč časa.

KOZOROG – Ne pretvarjajte se, da vas te stvari ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, partnerja pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe užalostila.

VODNAR – Skopi boste z izražanjem čustev, nesrečna ljubezen vas zavira, četudi si ne priznate. Čim prej zavihajte rokave glede vseh preostalih pomembnih opravkov.

RIBI – Obeta se vam uspeh pri športu, tudi glede potovanja boste najglasnejši. V dobri kondiciji boste, to vam omogoča, da se ukvarjate z dvema dejavnostma hkrati.