Astro

Horoskop za sredo, 26. oktobra

w.y.
26. 10. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nekdo vam je izjemno naklonjen in prav presenečeni boste, kako naenkrat vse skupaj hitro poteka. Vajin odnos se poglablja. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na pot.

BIK – Preveč se ukvarjate z nekom, ki se vam najprej približa, potem pa se vedno znova izmika. Taka igra vam je morda zanimiva, le če ste na pragu najstništva in prvih ljubezni, toda vašemu značaju in dojemanju ljubezni ne ustreza.

DVOJČKA – Nekdo bo spoštoval vašo umirjenost in zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti in avtoritete.

RAK – Imate sposobnost videti večjo sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da pristranskost postavite na stran.

LEV – Vaš čas je ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti dala veliko svojega časa.

DEVICA – Prav lahko se pojavi nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na delu. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj previdni.

TEHTNICA – Poskusite biti dober zgled drugim, še posebno če boste obkroženi z otroki. Morda se ne tega zavedate, a ljudje pri vas veliko pogosteje iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite.

ŠKORPIJON – Razpoloženi ste in komunikativni. Na potovanju boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako sproščeni so. Med njimi je lahko tudi nova simpatija.

STRELEC – Ponavadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov.

KOZOROG – Eden od sodelavcev ali partnerjev ima drugačen dnevni razpored kot vi. Lahko bi si celo želel nekaj povsem nasprotnega od vas, a s tem ni nič narobe in ne bo povzročilo konfliktov.

VODNAR – Nehajte skrivati svoje načrte; če želite nekaj doseči, o tem ponosno spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev ni preveč pametna odločitev.

RIBI – Na potovanjih ste srečni, čeprav vam vedno primanjkuje vsaj nekaj, da bi izrazili popolno srečo. Pri srčnih zadevah ste lahko nekoliko drznejši. Tudi vi lahko presenetite!