Astro

Horoskop za četrtek, 13. oktobra

w.y.
13. 10. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – V poslovnem pogledu bo treba najbolj paziti na podpisovanje pogodb. Nikar se ne prenaglite, vse natančno preberite, še bolje pa bi bilo, če bi jih namesto vas prebral nekdo, ki mu zaupate in se na te stvari spozna.

BIK – V današnjem dnevu bo potrebna previdnost, saj so mogoče napake in nerazumevanje. Dan ne bo primeren za pomembnejše nove projekte. Na poslovnem področju vam bodo prisluhnili.

DVOJČKA – Intenzivni in uspešni boste. Vaši napori se bodo obrestovali. Delovali boste učinkovito in osredotočeno. Ker že dlje časa neutrudno sledite viziji o svojem napredku, vas čakajo uspehi in odobravanje.

RAK – Lahko dobite veliko več, kot ste sploh upali, zato naj vam ne bo nerodno vprašati. Vrata se vam bodo kar odpirala. Tudi v ljubezni se bo razpletlo nekaj, kar je povzročalo strah in dvome.

LEV – Največ nesoglasij se bo porodilo zaradi napačnega razumevanja partnerja. Najpomembneje bo, da danes natančno prisluhnete, kaj vam partner sporoča.

DEVICA – Dejanja so močnejša od besed, zlasti če imate opravka z zelo občutljivo osebo, ki je pozorna na vsak vaš namig. Tudi v karieri bodite previdni, a odločni, tudi ko bo govora o drugačnem ovrednotenju vašega dela.

TEHTNICA – Čutili boste svoje kreativne potenciale. Splošno pozitivni dnevni vpliv vas bo spodbujal h kreativnemu izražanju. Deležni boste prebliskov, imeli boste zanimive vpoglede. 

ŠKORPIJON – V čustvenem pogledu ne boste deležni planetarne podpore. Obstajajo možnosti simpatij v službi. Vezani škorpijoni boste imeli na trenutke težave v odnosu s partnerjem. 

STRELEC – Nova moč, vztrajnost in odločnost bodo olajšale poslovna prizadevanja in nosile uspehe. Imeli boste veliko priložnosti, ki jih bo vsekakor vredno izkoristiti.

KOZOROG – Naenkrat ste prepočasni, morda se vam preprosto upira nekaj, na kar se niste pripravili. V službi postorite najnujnejše, potem več časa in energije namenite prijateljem.

VODNAR – Obeta se uspešno sodelovanje. Že dlje časa se krepi vaša sposobnost postaviti se zase, stvari narediti na svoj način, brez podpore in odobravanja drugih. Danes boste z lahkoto dosegli svoje cilje.

RIBI – Nekaj se vam bo posrečilo. Pravzaprav ni vse izid le ugodnih okoliščin, temveč predvsem vaše dobre poteze v pravem trenutku. Ljubezen je prav tako blizu, lahko se sprostite.