Horoskop

Horoskop za petek, 30. septembra

w.y.
30. 9. 2016, 06.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

Sonce je v Tehtnici, Luna je v Devici, ob 9.52 prestopi v Tehtnico

OVEN – Dan, ki je pred vami, prinaša veselje. Sreča v ljubezni bo plod pravilnih odločitev in vašega nasmeška na obrazu. Skrbno boste proučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje.

BIK – Ne zapravite enkratne priložnosti, saj delo ni vse in tudi vi potrebujete sprostitev ob nečem, kar je zunaj običajnega. Lahko popestrite svoj prosti čas, pa tudi partnerju boste zanimivejši.

DVOJČKA – Nekateri med vami boste morali dobro prevetriti svoj partnerski odnos in se odločiti glede nekaterih pomembnih stvari. Na poslovnem področju pa boste poizvedovali naokoli glede novih poslov.

RAK – Najprej vas bo strah pred novimi delovnimi nalogami, potem pa boste ugotovili, da ste z marsikom na isti valovni dolžini, kar pomeni tudi, da lahko računate na pomoč. Včasih pretiravate s tarnanjem.

LEV – Srčne zvezde obetajo veliko strasti, morda celo nekaj, kar je na meji tveganja. Ugotovili boste, da je bilo vaše navdušenje pretirano. Tokrat se ne zanašajte le na prvi občutek in ne poslušajte sumljivih nasvetov.

DEVICA – Dan se bo začel zelo intenzivno in pokazalo se bo kar nekaj priložnosti za menjavo ali napredovanje. Nove okoliščine vam bodo šle na roko in čas je, da jih izkoristite, tako kot je v vaši navadi.

TEHTNICA – Bodite sistematični in dosledni pri rokih. Ne prepuščajte dela drugim in sami poskrbite, da bo vse tako, kot ste pred kratkim obljubili.

ŠKORPIJON – Danes  boste imeli občutek, da ste nekoliko v podrejenem položaju, a vas ne bo skrbelo, saj boste zadevo znali obrniti sebi v prid. Od popoldneva dalje se vam bodo zadeve zdele nekoliko lažje.

STRELEC – Loteva se vas nekoliko slabše počutje. Da bi se izognili večjim težavam, okrepite telo s čim več tekočine. Kakorkoli že, malo več skrbi za telesno kondicijo ne bo odveč.

KOZOROG – Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi, kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva, a jih bo treba pri vsem skupaj upoštevati. 

VODNAR – Po dolgem času si boste lahko mirno rekli, da ste uspeli v svojih namerah. Konec tedna pa boste razmišljali o krajšem dopustu, saj menite, da ste si to zaslužili.

RIBI – Veliko se boste gibali med ljudmi. Tokrat bo za spremembo delo v skupini kar zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami. V družbi se boste počutili dobro.