Astro

Horoskop za četrtek, 29. septembra

w.y.
29. 9. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Včasih je tudi manjši prepir koristen, da povemo, kaj si mislimo in želimo. Nikar pa ne vpletajte prijateljev, ki bodo imeli o tej zadevi čisto svoje mnenje.

BIK – Sodelovanje in izmenjava idej s sodelavci bosta izrednega pomena. Vključite v delo tudi mlajše ljudi. Na splošno bo dan na poslovnem področju zelo uspešen, malo manj pa na partnerskem.

DVOJČKA – Mnogo zadev boste želeli spremeniti in jih postaviti na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma in v krogu družine. Svojo vlogo bo imel tudi pogovor.

RAK – Pri marsičem boste zagnani kot že dolgo ne. Lahko se otresete pomislekov, ki jih bo zagotovo manj kot po navadi. Tudi od partnerja prihaja kar nekaj dobrih novic, ki vam vračajo nasmeh.

LEV – Če se nekdo ni pripravljen dogovarjati, potem verjetno nekaj skriva. Pokličite ga, dokler so zadeve še obvladljive in jih lahko rešite. Konec dneva si boste zaželeli sprostitve ob ljubljeni osebi.

DEVICA – Izkoristite pomoč nekoga, ki dobro pozna delovno področje, s katerim se ukvarjate. Izvedeli boste tudi nekaj več glede denarja. Večer bo prijeten in za številne med vami tudi romantičen.

TEHTNICA – Dan bo zaznamovan z intuitivnimi prebliski. Odgovorno boste stopili naprej po svoji poti. V veliki meri vas bo spremljala drznost. V ljubezni bo treba pogledati na zadeve s svetle plati.

ŠKORPIJON – Fizična energija bo dobro skrita tujim očem. Vztrajnost pri lastnih načelih vam bo v pomoč. Seveda se boste morali zadev lotili s pravega zornega kota. Pretirano prilagajanje se ne bo izplačalo!

STRELEC – Vse je v vaših rokah, morda vas bo motilo le to, da so sodelavci počasnejši. V družini bo počasi bolje, več soglasja bo, zato ne skrivajte pravih čustev. Vse se lahko obrne v pozitivno smer.

KOZOROG – Danes se boste z nekom zapletli v prepir, kar pa vam ne bo prav nič všeč, saj tega nikakor niste načrtovali. A ne skrbite, do konca dneva bosta spor že zgladila in vse bo po starem.

VODNAR – Držali se boste svojega načrta in odločno stopili naprej. Ustvarjalni boste in veliko si boste upali. V ljubezni pa se raje malo prilagodite, mnenje drugega ni tako napačno.

RIBI – Na ljubezenskem področju bo romantično in ujeli se boste v val strasti. Odkriti bo treba, kaj bi lahko še spremenili. Nekaj več ustvarjalnosti bo prisotne zvečer.