Astro

Horoskop za petek, 2. septembra

w.y.
2. 9. 2016, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Z današnjim dnem se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, obiščite zdravnika, danes je pravi dan za to.

BIK  Poskrbite za romantično vzdušje, ki bo obema zelo prijalo. Ni dovolj, da svoja čustva le izrazite, morali jih boste tudi pokazati, zato naj vas ne bo strah biti malce romantični. 

DVOJČKA  Težave se bodo kazale ravno tam, kjer jih niste pričakovali. Na poslovnem področju vas čakajo zoprne, napete situacije, ki bodo dokončno razdvojile mnenja.

RAK  Nekaj boste naredili spontano, vendar pa vedite, da bo treba veliko natančneje načrtovati, sicer se boste znašli v čudnem položaju. V popoldanskih urah urejajte administrativno in uradno plat.

LEV  Približevanje večjim ciljem se vam bo obrestovalo do konca tedna. Čas bo za resen razmislek o krajši poti v naravo. Prijetna situacija vas bo pomirila in vam povrnila energijo.

DEVICA  Razpeti boste med izoliranostjo in potrebo po prijateljstvu. Prijateljev največkrat ni, ko jih najbolj potrebujete. Pokličite jih in jih povabite na dolgo kavo!

TEHTNICA  Odpovedati se boste morali marsičemu, če boste hoteli ustreči vsem. Ne razdajte vse svoje energije za posel, ki ne prinaša dobrih rezultatov.

ŠKORPIJON  Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite, posebno če se v ljubezenskih odnosih spet zatika. Na uradnih okencih ostanite mirnejši.

STRELEC  Z denarjem boste še vedno na tesnem. Danes boste začutili izčrpanost, zato si nujno privoščite popoldanski počitek in sprehod v naravo, ki vas bo okrepil.

KOZOROG  Brezplodno poglabljanje in vrtanje po problemih vas bo le onesrečilo in spravilo v slabe energije. Če je mogoče, si vzemite oddih in počnite tisto, kar vas najbolj sprošča.

VODNAR  Zberite se in odpočijte, preden se boste usedli za volan ali odpravili na pot. Izid ljubezenskega sporočila je negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete, da bo draga oseba brala med vrsticami.

RIBI  Ponosni boste, ko vam bodo pokazali, da cenijo vaš način dela in razmišljanje o financah. V ljubezni gradite na zaupanju in pripadnosti, ki se vam bo obrestovala.