OVEN – Slišali boste nekaj o možnosti, ki se vam zdi izredno privlačna, vendar zahteva veliko truda in nekaj več stroškov. Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo trenutno zelo težko.

BIK – V današnjem dnevu boste spet polni energije in zagona. Obeta se vam veliko ljubezenskih novosti, ki vas bodo razveselile. Imate čas, da opravite vse, kar ste si zastavili.

DVOJČKA – Ne boste več dolgo oklevali, saj je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, posebno ob pogovorih in novih poslovnih razmerah, ki vam v prvi fazi ne bodo pisani na kožo.

RAK – Danes boste razmišljali na zelo koristen način. Poslovni stil, ki ga zagovarjate, zelo dobro vpliva na vašo priljubljenost. Treba se bo izjasniti o skupnih ciljih, ki vas bremenijo.

LEV – Nekaj se vam ne bo obrestovalo tako hitro, kot ste upali. Niste pripravljeni na branje med vrsticami, zato boste nekoliko vznemirjeni. Prehitro se začnete prepirati in se spuščate v dvoboje.

DEVICA –  Nekaj manj strahu boste čutili pred stvarmi, glede katerih ste že nekako pripravljeni. Lahko pričakujete dobre novice, posebno glede svojega finančnega stanja.

TEHTNICA – Nekdo vam pošilja dvoumna sporočila, v vajino razmerje se je spet naselilo ljubosumje, kar vam ne bo všeč. Prerekanje zagotovo ne vodi nikamor.

ŠKORPIJON- Z nekaterimi znanci ne najdete skupnega jezika. Vse skupaj bo najbolj izrazito v domačih odnosih, posebno če še sodelujete z nekom izmed svojih bližnjih.

STRELEC – Vztrajno boste zagovarjali svoje cilje in imeli boste določene zahteve, od katerih ne boste hitro odstopili. Na koncu bo vse odvisno od dobre pripravljenosti in uspešnega delovanja.

KOZOROG – Ljubezen je zelo blizu, tega se zavedate, čeprav ste se pred kratkim nekoliko opekli. Pomaga vam lahko prijatelj, ki vam bo na malo nenavaden način namignil, kaj lahko storite.

VODNAR – Prijateljstvo se lahko tokrat prelevi v nekaj več in priznati si morate, da niti niste sposobni ostati nepristranski z osebo, ki vam je vse bolj pri srcu in vas prijetno vznemirja.

RIBI – Brez potrebe strogo vsiljujete svoje načrte drugim, kajti če boste začeli drugače razmišljati in delovati, vam bo to lahko prineslo večji uspeh in zadovoljstvo, tudi na osebnem področju.