Horoskop

Horoskop za sredo, 6. julija

W.Y.
6. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Intenzivna energija vam bo v pomoč. Današnji dan bo prinesel mnogo prijetnosti in skladnosti. Potrudili se boste in naredili veliko pozitivnega zase in za svojo okolico.

BIK – Pomembno bo, da boste svoje mnenje zagovarjali na pravilen način. Pravljične energije bodo označevale ljubezen in privlačnost. Sreča se skriva na strani pogumnih!

DVOJČKA – Nekdo vam bo pokvaril načrte. Novi poslovni partnerji bodo želeli spremeniti dosedanji način dela in uvesti inovacije. Sčasoma se boste na novem terenu počutili domače.

RAK – Vztrajajte pri nekem poslovnem načrtu ali sodelovanju. Lahko se prelevi v izredno zanimivo izkušnjo, nekaj povsem novega, po čemer ste hrepeneli. Mlajši vas bodo razveselili.

LEV – Notranja modrost vam bo v današnjem dnevu pomagala na razpotjih. Zadeve se bodo odvijale v pričakovano smer. Nekaj nejasnosti bo na delovnem mestu.

DEVICA – Sestavili ste koncept, ki bo zanimiv za sodelavce in nadrejene. Počakajte na pravo priložnost, da predstavite zamisel. Nikar pa se preveč ne vsiljujte.

TEHTNICA – S svojo trmo, požrtvovalnostjo in vztrajnostjo lahko dosežete nemogoče, vendar ne počnite tega za vsako ceno. Danes se boste ves dan borili za svoj prav.

ŠKORPIJON – Ljubezenske zvezde imajo svoje, občasno nenavadne ali zapletene poti. Vse gre po ovinkih, tudi zato, ker je na drugi strani precej nepopustljiva oseba. Presežek energije usmerite v šport.

STRELEC – Kaotično stanje v službi se še ne bo kaj kmalu umirilo. Pričakujte hiter ritem pogajanj, končnih odločitev pa še ne bo.  A nič ni nemogoče in to vam daje voljo in zagon, da vztrajate.

KOZOROG – Svojim kolegom dajte vedeti, da ste lahko tudi vi ustvarjalni. Glede denarja se ne obremenjujte preveč. Če ste nagnjeni k pridobivanju odvečnih kilogramov, se izognite večernemu obroku.

VODNAR – Ne zapostavite prijateljskih in ljubezenskih odnosov. Ohranite stik z zasebnim življenjem. Vzpostavite zdravo ravnovesje v življenju in ne mislite samo na posel.

RIBI – Ljubezen je zelo blizu, toda še vedno se držite nekako ob strani in pravzaprav nočete priznati, kaj vas je zamikalo. Pri delu pa je drugače; ne boste dovolili, da vas prehitijo.