Astro

Horoskop za ponedeljek, 27. junija

R.T.
27. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dreamstime
Kako kaže?

OVEN – Na poslovnem področju vam bo danes primanjkovalo energije, zato si večje načrte in delovne naloge prihranite za naslednje dni, ko se boste boljše počutili. Ovirala vas bo tudi trma.

BIK – Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih in natančnejših navodil. Nekdo vas pogreša in razmišlja o nekakšnem zbližanju z vami. Odprite se in komunicirajte.

DVOJČKA – Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, od izvirnih idej boste kar prekipevali, a nikakor ne naivno. S svojimi dejanji boste opozarjali nase, luna bo še povečala vašo kreativnost.

RAK – Neka oseba, ki vam je zelo draga, se je le začasno oddaljila, ampak ne skrbite, saj vseeno razmišlja o skupnih načrtih. Zaradi tega ne zganjajte panike in se ne obremenjujte.

LEV – Dobro veste, česa si želite v partnerstvu in kaj vam pripada, k temu pa tudi ves čas stremite. Vaša vztrajnost je občudovanja vredna, zato boste prejeli, kar si zaslužite. Za to bo poskrbela tudi vaša samozavest.

DEVICA – Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Uvideli boste, da gre po nekem ustaljenem vrstnem redu. Vse boste izvedeli, ko bo napočil čas. Večer bo v barvah romantike.

TEHTNICA – Poskrbite za to, da si boste na jasnem s čustvi. Nove možnosti se odpirajo tudi v ljubezni. Ohranjajte neko novo svežino, ki vas bo vedno znova ponesla v popolnoma drugačen svet.

ŠKORPIJON – Sami sebi boste prepovedali razmetavanje z energijo in iskanje pozornosti, namesto tega se boste intenzivno posvetili karieri, a ne boste začeli isti trenutek. Nekatere stvari lahko še malo počakajo.

STRELEC  Vpliv planetov bo ugoden na čustvenem področju, saj se vam nakazuje bolj sproščeno, po drugi strani pa vznemirljivo obdobje. Izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo.

KOZOROG – Pričakujte neki višek energije, ki se bo odražal predvsem pri vašem obnašanju. Neverjetno dobre volje boste in nasmejani. Ves čas boste skakljali z enega konca na drugega.

VODNAR – Pred vami je nov delovni dan, ki utegne biti precej pester. V službi se boste primorani soočiti z novimi izzivi, v zasebnosti pa si boste zaželeli rutine, saj vas neprestano dogajanje že počasi utruja.

RIBI – Vaše samozavestno obnašanje bo marsikoga zmotilo, zato nikar ne pretiravajte. S skromnostjo in prilagodljivostjo boste dosegli veliko več. Luna bo poglobila vaše misli.