Astro

Horoskop za sredo, 22. junija

W.Y.
22. 6. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Sladke besede vas lahko hitro zavedejo. Čeprav se vam zdaj vse zdi lepo in prav, se na koncu mogoče ne bo izkazalo, da je tako. Potrudite se in se za vsak primer še danes prepričajte, ali je vse tako, kot bi moralo biti. 

BIK – Vsega, kar si želite, zaradi okoliščin ne boste mogli izpeljati do konca, vendar se zato od svojih načrtov še ni treba posloviti. Počakajte, da stvari spet zagledate v jasni luči. Usmerja vas luna. 

DVOJČKA – Kmalu boste lahko zaživeli mirno življenje. Pri vsem drugem pa vseeno velja nekaj več previdnosti, kajti nikakor ne morete dojeti, da je treba spremeniti določene načrte, ki so že povsem zastareli. 

RAK – Danes bodo vaše želje malce nenavadne in nepričakovane. Želeli si boste precej neverjetne stvari, ki se ne bodo tako kmalu uresničile. Tega pa se morate zavedati že na začetku, kajti karkoli več boste pričakovali, boste razočarani. 

LEV – Tudi če je za vami naporen dan, si nadenite nasmeh, saj ste tako najbolj očarljivi. Tudi vezani poskrbite za skupno preživljanje večera, v katerem vam luna prinaša akcijo. 

DEVICA – Preveč se prepuščate trenutnim čustvom. Naenkrat niste dovolj spretni, ne znajdete se, zato preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake. 

TEHTNICA – Na področju ljubezni in partnerstva vas čaka še precej izkušenj, a se jih ne ustrašite. Marsikdo mora potočiti veliko solz, preden najde pravega partnerja zase. 

ŠKORPIJON – Pri delu se potrudite po najboljših močeh, še zlasti ker se vam nekaj večkrat ponavlja in spet ponuja. Nekdo bo na vaši strani, vam pomagal, in to vas lahko pomiri. 

STRELEC – Umirili boste svoje dvome in se posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, brcnila vas bo luna, obrnili se boste k načrtom, ki ste jih predolgo puščali stati pri miru. 

KOZOROG – Danes bo pomembno, da boste znali najti tisto pravo besedo, ko se boste pogovarjali s starejšimi. To vam bo namreč prineslo kar nekaj koristi, poleg vsega pa morate tako ali tako biti vljudni. 

VODNAR – Odgovornost bo nekaj, kar vam bo koristilo. Intelektualno boste bolj napredni. Pomembno bo, da najdete tisto motivacijo, ki vam bo dala krila. Najdete jo lahko z ugodno luno. 

RIBI – Učite se iz svojih napak in poskrbite, da jih v prihodnosti ne boste več ponavljali. Ozrite se v zvezde in jim zaupajte skrite želje, ki se vam v prihodnje morda lahko uresničijo.