Astro

Horoskop za četrtek, 9, junija

W.Y.
9. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Zadeve, ki se bodo dogajale v vaši bližini, vam ne bodo najbolj všeč, saj boste imeli občutek, da vas nekdo nadzoruje in ni popolnoma iskren do vas. Nikar se s tem preveč ne obremenjujte, kmalu prihajajo boljši časi. 

BIK – Vpliv današnjega dne pomeni za vas začetek konca. Nehali se boste smiliti sami sebi in pripravljeni boste na odločilne korake na ljubezenskem področju, ki pa bodo marsikoga presenetili.

DVOJČKA – Od sreče boste kar skakali in nič vas ne bo moglo ustaviti pri izražanju zelo močnih čustev ter strasti. Poleg Venere vas bo dodatno spodbujal še Mars.

RAK – Na ljubezenskem področju prehajate do odgovorov na določena vprašanja in s tem do bolj sproščenega počutja, ki bo vplivalo tudi na vašo in partnerjevo komunikacijo.

LEV – Danes se vam bo nasmejala sreča. Energija današnjega dne vas bo spretno zaščitila pred neuspehom in težavami. Čas je primeren, da se odpravite na daljši izlet, najbolje v neznano, in da se napolnite z energijo.

DEVICA – Želeli boste dinamiko in strast. V večernih urah bodite previdni zaradi vpliva planetov, da ne pridejo na dan kakšne skrivnosti in da vam kdo ne stopi na prste.

TEHTNICA – Dan bo več kot namenjen sprostitvi in lagodju. Če vas čaka gora dela, bi ga bilo smiselno preložiti na kakšen drug dan, saj vam bodo misli ves čas uhajale drugam.

ŠKORPIJON – Največji problem bo izražanje čustev, ki tlijo globoko v vaši duši. Morda bi bilo dobro, da se nekoliko bolj odprete in končno spregovorite o svojih čustvih.

STRELEC – Nikar ne bodite presenečeni, če boste danes srečali nekoga, o katerem razmišljate že dlje časa. Klepeti s prijatelji bodo imeli rep in glavo, kljub temu pa bodo zelo sproščeni.

KOZOROG – Po eni strani bi poleteli med zvezde, po drugi pa boste imeli predsodke in dileme, ki jih bosta povzročala Venera in Mars. Poskusite se odločiti, kaj je za vas trenutno resnično pomembno.

VODNAR – Energija današnjega dne bo dovolila, da naredite več, kot ste si zastavili. Morda se danes odločite tudi za kakšno adrenalinsko zadevo, saj vaše misli hrepenijo po drugačnosti.

RIBI – Zelo pomembno je, da izboljšate medsebojno komunikacijo in se naučite prisluhniti ljubljeni osebi. Če je le mogoče, načrtujte počitnice čim prej, saj jih boste potrebovali, da sestavite svoje misli.