Priljubljeni Radio Aktual, ki je znan po tem, da redno preseneča svoje poslušalce in skrbi za zanimive nagradne igre, bo tokrat osrečil obiskovalce na Oktoberfešti na Dolenjskem.

Radijski obrazi bodo namreč poslušalce Radia Aktual osrečevali skupaj s Petkovo Pumpo in Aktualovo Galamo, Ansamblom Stil, Buryano ter seveda priljubljeno hrvaško skupino Grupo Vigor.

grupa vigor 1
Revija Zvezde Lady
Nikar ne zamudite priložnosti, da v živo spoznate Grupo Vigor.

»MEET & GREET« Z MARIEM

V sklopu velike Oktoberfešte na Dolenjskem bodo za doživetje, ki ga zlepa ne boste pozabili, poskrbeli na Aktualu, saj vam bodo omogočili srečanje z Mariem, glavnim pevcem Grupe Vigor, obenem pa tudi uživanje na fantastičnem koncertu.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI AKTUALA

»V nagradni igri lahko sodeluje kdorkoli. Obiščite profil Radia Aktual na Facebooku ali Instagramu ter se prijavite ali pa – še bolje – kar pokličite nas!« so sporočili voditelji Radia Aktual. Ta petek, 22. oktobra, bodo na Aktualu razglasili nagrajence, ki bodo imeli to čast, da bodo spoznali, se družili in uživali z Mariem, potem pa še doživeli koncert iz prve vrste na nepozabni Oktoberfešti na Dolenjskem.