Slovenija ima talent

Ana je s svojim petjem odpihnila Lada Bizovičarja

N.S.
19. 10. 2021, 20.14
Deli članek:

Četrta avdicijska oddala letošnje osme sezone šova Slovenija ima talent je postregla z novim zlatim gumbom, ki ga je 17-letni Štajerki Ani podelil žirant Lado Bizovičar, ki je med njenim nastopom dobesedno padel s stola.

Pop Tv
Ana je navdušila Slovenijo, še posebej pa Lada Bizovičarja, ki je med njenim nastopom padel z odra.

Letošnja osma sezona šova Slovenija ima talent je postregla že s številnimi talenti z vseh področij, največ pa je seveda pevskih.
Preteklo nedeljo je tako v četrti avdicijski oddaji šova talentov slavila 17-letna Ana Grdadolnik iz Lahen na Pohorju, ki se je predstavila z zelo zahtevno skladbo pokojne legende Whitney Houston. S svojim nastopom je najstnica vse gledalce pustila odprtih ust, na koncu pa je dobila stoječe ovacije. Gledalci pred malimi ekrani pa niso mogli mimo zvezdniškega žiranta Lada Bizovičarja, ki je med Aninim nastopom poletel in padel s stola. »Ko sem med nastopom zagledala Lada, ki je padel s stolom z odra, priznam, nisem vedela, ali naj mu pomagam ali pojem naprej, potem pa sem si v glavi govorila: 'Poj naprej, poj naprej!'« je v smehu dejala Ana, ki je s svojim petjem očitno »odpihnila« Bizovičarja, saj ji je podelil svoj zlati gumb letošnje sezone. »Odpihnila si me in potem bla, bla, bla, lahko govorim karkoli, ampak moram pa stisniti dve stvari – najprej prvo pomoč in nato še zlati gumb!« je bil vzhičen Lado, ki je Ano popeljal naravnost na polfinalni oder.

Pop TV
Sedemnajstletna Ana je četrta dobitnica zlatega gumba.

Dala bo vse od sebe

Presrečna Ana je hvaležna Ladu za zlati gumb, saj ji je s tem uresničil sanje, da bi zares postala pevka. »Če sem čisto iskrena, se nisem takoj zavedala, kaj se dogaja na odru, nato pa me je ob vseh zlatih konfetih obšel prekrasen občutek, ki ga sploh ne znam opisati. Lado mi je uresničil sanje, saj sem že od nekdaj imela željo nastopiti na tem čudovitem odru. Ko sem gledala prvo sezono pri šestih letih, so me navdihnili vsi nastopi in od takrat naprej sem si tega res zelo želela. Seveda sem mu zelo hvaležna, saj mi je dal veliko motivacije za naprej, in upam, da bom v polfinalu upravičila njegovo odločitev,« je povedala dobitnica četrtega zlatega gumba, ki ne skriva želje, da si želi nekoč peti na evrovizijskem odru, kot je to izkusila tudi Maja Keuc, ki je Anina velika vzornica.

Pop Tv
Lado Bizovičar je bil nad Aninim talentom navdušen.