Slovenska glasbenica Lea Sirk naj bi se lani zaradi košarkarja Cedevite Olimpije Alena Hodžića razšla z dolgoletnim partnerjem Gabrom Radojevičem, s katerim imata tudi hčerki Ael in Sio. Nove zveze dolgo časa ni komentirala, a zdaj ljubezni ne skriva več. Fotografije, na katerih pozira s partnerjem, namreč objavlja tudi na družbena omrežja.  Prav tako je junija lani, ko je Cedevita Olimpija postala novi košarkarski prvak, po koncu tekme postavnemu Alenu padla v objem, mu čestitala in mu na ustnice pritisnila vroč poljub. 

Tokrat pa je pevka za portal 24ur potrdila veselo novico in sicer, da je noseča. Novi družinski član bo na svet prijokal novembra. 

Lea je potrdila tudi, da pod srcem nosi sina. "Mislim, da so se te športni geni zelo hitro začeli kazati, tako da če bo tudi tako pestro, ko bo zunaj ta otrok, bo zanimivo, " je dejala za omenjeno spletno stran. Povedala je tudi, da nosečnost poteka "kot po navadi". Tako hčerki kot Alen so navdušeni in nestrpno pričakujejo prihod novega člana. 

Pevka je priznala tudi, da se bo že konec decembra vrnila na odre.