Zabava

»Trenutno sem rdečelaska in se počutim res ognjevito!«

Eva Jandl
24. 8. 2021, 20.17
Deli članek:

Vedno dobrovoljna pevka Maja Založnik o delovnem poletju in porokah, novi pesmi in hčerki Arwen, s katero je osrečila svojo mamo, ki je po prebolelem raku v vnukinji našla novo srečo.

Osebni arhiv
Pravi, da je njen slog pin-up/vintage, a se rada poigra tudi z drugimi slogi.

Pevka Maja Založnik je znana po svojem izjemnem vokalu in slogu pin-up, s katerim vedno izstopa. »Imam slog pin-up, a rada menjavam tako modne kot glasbene sloge. Trenutno sem rdečelasa in se počutim res ognjevito,« nam je povedala prej črnolasa pevka, ki to poletje poje predvsem na porokah in se veseli jeseni, ko bo imela morda kaj več časa zase in za glasbeno ustvarjanje – zdaj pa bo predstavila pesem, ki jo je posnela že aprila, a je z njo čakala vse do konca poletja. »Vse ob svojem času,« pravi in dodaja: »Pesem je nastala v sodelovanju s švedsko ekipo. Dobila sem jo prek znanca, a je bila v angleščini, zato smo jo najprej prevedli v slovenščino. Zdaj smo vendarle posneli še videospot, kar pa je bilo kar naporno, saj sem dva dni zapored pela na porokah, potem pa je pome prišel voznik in me v limuzini vozil na friziranje, pa na ličenje in snemanje – pokonci sem bila kar 36 ur! Po dolgi noči nastopanja si namreč nisem upala za volan, mojega Marka pa te dni ni doma. Snemali smo na gradu Turjak. Pesem je ljubezenska, naslov je Voda sem, ti si dlan; pripoveduje o zaljubljenem paru, ki imata že vsak svojo družino in zakon, a simpatija med njima ostaja.« In še nekaj: Maja obljublja, da jo bomo videli v popolnoma novem modnem slogu in novem slogu glasbe.

Osebni arhiv
Hčerka Arwen gre jeseni v vrtec, sicer pa jo rada popazi tudi njena mama.

NAVEZANA NA DRUŽINO

»Hčerka Arwen gre septembra v vrtec. Veselim se, da bo z vrstniki in da bom sama imela malo več prostega časa. Zdaj sva bili tri tedne na Štajerskem pri moji mami, ki jo zelo rada čuva. Prav pomladila jo je, saj je mama najprej prebolela raka, potem pa dobila vnukinjo, ki jo je zelo osrečila,« je vesela Maja, ki ima po očetu polbrata in polsestro. Pred kratkim je sicer razkrila, da je drugouvrščeni tekmovalec zadnje sezone kuharske oddaje MasterChef, Žiga Gabrovec, njen bratranec. »Kmalu odpira restavracijo,« nam je še povedala.