slastna hrana in romantični večeri

Kje se potepa Lado Bizovičar

N.S.
30. 7. 2021, 05.22
Deli članek:

Čeprav priljubljeni voditelj in igralec Lado Bizovičar svoje zasebno življenje skriva pred javnostjo, je njegova izbranka, nekdanja manekenka Anela Šabanagić, na družbenih omrežjih razkrila, kje družinica preživlja letošnji dopust.

Mediaspeed
Ladu Bizovičarju »ni všeč«, ko se pojavlja v medijih, a mu vsega v življenju res ne uspe skriti pred mediji in javnostjo.

Lado, Anela in obe njuni hčerki so te dni v čudovitem Rovinju, kar je nekdanja manekenka razkrila na svojem instagram profilu, kjer je med drugim prvič objavila fotografijo svoje prvorojenke.

Vse kaže, da je Lado Bizovičar zaljubljen v hrvaško Istro, saj že nekaj let zapored poletje preživlja v sončnem Rovinju. In letos dopust prvič preživlja tudi kot del štiričlanske družine. Anela pa je v svoji zadnji objavi na instagramu združila nekaj utrinkov, ki so nastali med dopustom v Rovinju. Prvič je delila tudi fotografijo, na kateri v naročju drži prvorojenko, ki bo avgusta dopolnila tri leta. Pri tem je seveda hčerkin obraz obrnila stran od kamere, obe pa ob sončnem zahodu uživata v čudovitem razgledu na večerni Rovinj. 

»Morje, borovci, črički, odlična morska hrana in naše prve počitnice skupaj kot štiričlanska družina,« je zapisala Anela, ki je objavila veliko fotografij hrane, kar pomeni, da so si privoščili kar nekaj obiskov restavracij, kjer so predvsem dobro jedli in pili ter preprosto uživali v vročen in zasluženem dopustu.