mary in tjaša

FOTO: Kriptomilijonar na jahto lani povabil Špelo Grošelj, letos tekmovalki iz Sanjskega moškega

R.T.
27. 7. 2021, 07.58
Posodobljeno: 27. 7. 2021, 07.58
Deli članek:

Trenutke z luksuznega plovila sta ujeli v obejktiv in jih delili s sledilci.

Instagram (osebni profil)
Mary Ševo

Spomnimo: Kriptomilijonar Damian Merlak, čigar premoženje je lani znašalo 124 milijonov evrov, je lani na luksuznem plovilu, na katerem so imeli tudi zasebnega kuharja, z veseljem gostil tudi Špelo Grošelj. Pevka je pred dnevi sporočila, da so čas na jahti preživljali s skupnimi prijatelji ter dejala, da so se imeli čudovito, da pa ne razume "zakaj ljudje vedno mislijo, da mora kdo s kom kaj imeti, da se ima dobro". Zaključila je, da je Damian Merlak "fajn fant, super gostitelj, prizemljen človek, a med nama ni bilo nič. Nobenega interesa za kar koli drugega kot druženja in imeti se fajn. Ne z moje, ne z njegove strani."

Instagram
Špela Grošelj na Merlakovi jahti.

Tokrat pa sta se na Merlakovi jahti znašli tekmovalki šova Sanjski moški, ki sta se pred časom borili za srce Gregorja Čeglaja: Mary Ševo in Tjaša Kramarič. Medtem ko je Mary Ševo izpadla junija, je Tjaša Kramarič ostala vse do zadnje oddaje. Kot je znano, se je Čeglaj na koncu odločil za Anjo Širovnik

Mary in Tjaša sta trenutke z luksuznega plovila delili tudi s sledilci na družbenem omrežju Instagram. Na posnetkih in fotografijah je videti, da je družba čas preživljala na Hrvaškem, med drugim so obiskali Kornate.