Niso govorili

Harry bi vse izblebetal Meghan, zato sta William in Kate raje dala spat otroke

R.T.
22. 6. 2021, 09.42
Posodobljeno: 22. 6. 2021, 09.50
Deli članek:

Prepričana naj bi bila, da princu Harryju ne gre zaupati, da bi ostal tiho.

Profimedia
Brata na dedovem pogrebu

Takoj po zaključku pogrebne slovesnosti, ko se je britanska kraljeva družina poslovila od princa Filipa, sta se princa William in Harry na očeh svetovne javnosti približno štiri minute pomenkovala. Sledila so poročila, da sta se brata pozneje usedla z očetom Charlesom, pogovor pa naj bi trajal približno dve uri.

Trojica naj bi skušala zgladiti nesporazume, o katerih čivkajo že vrabci na strehah. Največji kamen spotike je bil, pričakovano, intervju, ki ga je s sussekškima opravila ameriška televizijska voditeljica Oprah Winfrey.

Pogovorov ni bilo

A temu očitno ni bilo tako. Britanski tabloid The Sun navaja Roberta Laceyja, ki je pri Netflixovi seriji Krona sodeloval kot svetovalec, ki pravi, da niti William niti Kate Middleton pozneje nista govorila s Harryjem, saj naj bi se bala, da vsebina pogovora ne bi ostala med njimi – od Meghan Markle bi našlo pot do katerega od kanalov sussekških, med katerimi je tudi Oprah Winfrey.

Strah cambriških naj bi bil osnovan na dejstvu, da je Gayle King, ameriški televizijski osebnosti in prijateljici Meghan Markle kmalu po pogrebu "ušlo", da so bili Harryjevi pogovori z bratom in očetom po intervjuju z Oprah Winfrey "neproduktivni".

Princ Charles naj bi se tako po očetovem pogrebu vrnil v Wales, Kate in William pa sta menda, namesto da bi govorila s Harryjem, raje dala spat njune otroke.