je še vedno "solo"?

FOTO: Slovenska pevka se je zapletla v poletno romanco z znanim Hrvatom?

Eva Jandl
17. 6. 2021, 20.02
Posodobljeno: 17. 6. 2021, 20.44
Deli članek:

Naša pevka Nina Donelli je ljubljenka hrvaške publike, zdaj pa se je znova znašla v hrvaških medijih – tokrat naj bi ukradla srce pevcu Borisu Rogoznici, medtem ko so ji pred leti pripisovali romanco s priljubljenim igralcem Ivanom Hercegom.

Instagram Boris Rogoznica
O svojem ljubezenskem statusu in zasebnosti Nina ne govori, a hrvaški mediji so prepričani, da slika pove več kot tisoč besed.

CMC Festival v Vodicah velja za enega večjih v celotni regiji in glasbeniki so ga po dolgem letu epidemije komaj čakali. Nastopilo je več kot 50 zvezdnikov, ki so imeti priložnost znova nastopati v živo, med njimi pa je tudi slovenska pevka Nina Donelli. Nina je pri sosedih namreč precej znano ime in ima precej oboževalcev, sicer pa je tudi usmerjena na balkanski trg, saj poje pesmi izključno v hrvaščini. Na festivalu je nastopila že petkrat, letos je zapela v duetu s pevcem iz Splita, Giulianom. Precej bolj pa odmeva zabava, na kateri je uživala tudi Nina in zaradi katere so ji hrvaški mediji pripisali romanco s hrvaškim glasbenikom Borisom Rogoznico, ki sicer na festivalu ni nastopil. Boris je namreč objavil fotografijo z vročo Nino in po hrvaških medijih se je razširila novica, da sta par. No, Nina nam je povedala, da je »solo« in da o svojem ljubezenskem življenju v medijih ne razpreda, a dodala, da »se nikoli ne ve«. Pred leti so Nini pripisovali romanco z najbolj zaželenim in priljubljenim hrvaškim igralcem Ivanom Hercegom, ki se ga ljubiteljice in ljubitelji hrvaških serij zagotovo spomnijo kot Jakova Zlatarja v televizijski seriji Larina izbira. Tudi takrat je Nina zanikala romanco oziroma je ni želela komentirati, čeprav je bil Ivan znan lomilec ženskih src in v zvezi že s številnimi znanimi Hrvaticami.

osebni arhiv
Rada se oblači v drzne kreacije.

POGREŠA DRUŽENJE

Nina je še vedno na morju, povedala pa nam je, da je srečna, ker je lahko končno spet stopila na oder. »Še zdaj se mi zdi, kot da sem sanjala. Energija v Vodicah je bila fenomenalna in komaj čakam ter upam, da bomo kmalu lahko nastopali na tako velikih odrih. Mislim, da vsi pošteno pogrešamo druženje, zabavo in predvsem glasbo.« O tem, kaj se je dogajalo na zabavi po festivalu, pa ni želela govoriti in se je znova zavila v tančico skrivnosti. Dejala je le, da je bilo zadnje leto zanjo izjemno težko na več področjih in je najbolj vesela, da ima ob sebi družino ter da je poletje, ko se vse zdi lažje.