"ni se šalil"

Sinead O'Connor o pokojni zvezdi: Bila sem žrtev napada, želel me je poškodovati

R.T.
30. 5. 2021, 17.03
Posodobljeno: 30. 5. 2021, 17.15
Deli članek:

Njun odnos je bil nenavaden, pokojni pevec naj bi jo celo želel poškodovati.

Profimedia
Sinéad O'Connor

Irska pevka Sinead O'Connor, ki je leta 2018 prek Twitterja sporočila, da se je spreobrnila v islam in si spremenila ime v Shudad Davitt, se je v svoji novi knjigi "Remberings" spomnila na noč, ki jo je preživela s pokojnim glasbenikom Princeom, ki je preminil leta 2016.

Priredba pesmi Nothing compares to you je še danes največja uspešnica omenjene pevke, pesem pa je napisal ravno Prince. Dvojica se pred tem ni poznala. 

Pokojni glasbenik pa je irsko pevko ob priložnosti povabil na druženje in jo vprašal, če bi kaj spila. "Nato je s kozarcem udaril v omarico in mi rekel, naj si pijačo natočim sama. Takšno vedenje sem že videla, odrasla sem s tem," je razkrila pevka. 

"Tvoji intervjuji mi niso všeč, ni mi všeč, ko preklinjaš," naj bi ji dejal. Na to naj bi mu Sinead O'Connor odgovorila, da ne dela zanj. Zapustil je sobo in se vrnil z dvema vzglavnikoma."Se želiš boriti z vzglavniki?," naj bi jo vprašal z nasmehom na obrazu. "Takoj sem začutila, da je dal nekaj v vzglavnik, nekaj, s čimer me je želel poškodovati. Ni se šalil, "je dodala. "Bila sem žrtev napada, s katerim je hotel terorizirati Steva, mojega menedžerja. Nikoli več nisem želela videti tega hudiča," je kot poroča People zapisala pevka. 

Čeprav je bil njun odnos nenavaden, je O'Connorjevo pevčeva smrt presenetila. "Jokala sem, ko je umrl. Zelo mi ga je bilo žal. Cena, ki jo plačate za tak uspeh, je boleča osamljenost. Mislim, da je bil zelo osamljen in ranljiv" je razkrila.