Neverjetno, kako hitro otroci zrastejo. Suri Cruise, hči igralcev Katie Holmes in Toma Cruisa je pred dnevi praznovala svoj 15. rojstni dan! Ta dan je preživela v družbi prijateljic, ki so ji podarile šopek rož, skupaj so se sprehajale po New Yorku in si privoščile sladoled. Očitno je bila najstnica odlično razpoložena in je uživala v družbi vrstnic, medtem ko je njena mama na drugem koncu mesta opravljala še zadnje nakupe – očitno za Surijino rojstnodnevno zabavo.

Čeprav je Katie precej zadržana, kar se tiče deljenja podrobnosti o hčerki, je tokrat naredila izjemo in ji čestitala preko družbenih omrežij: »Vse najboljše za 15. rojstni dan, srčica! Rada te imam! Ne morem verjeti, da si že toliko stara,« je zapisala, zraven pa objavila nekaj njenih otroških fotografij in s tem dovolila redek pogled v njeno intimo.

Pred časom je Katie, ki je od lani v razmerju s chefom Emiliom Vitolo, v enem od intervjujev priznala: »Seveda me zel oskrbi za hčerino prihodnost. Toliko je slabih novic, sovraštva in stvari, ki nimajo smisla. Vzdušje po svetu je grozljivo.«