Pozitivne misli štejejo

Alya razkrila nekaj svojih skrivnosti

Eva Jandl
13. 3. 2021, 08.09
Posodobljeno: 13. 3. 2021, 08.24
Deli članek:

Pevka pravi, da so pozitivno orientirane misli izjemno pomembne, razkrila nam je še nekaj svojih skrivnosti.

Osebni arhiv
Včasih se je treba izolirati in si ustvariti vzdušje.

Vedno energična pevka se je v zadnjih letih nekoliko umirila, za kar so bile delno odgovorne tudi zdravstvene težave s ščitnico, ki jih je imela pred leti in jih je s spremembo načina življenja tudi uspešno obvladala in premagala. Takrat se je odločila, da bo spremenila svoje življenje, in del tega je postala meditacija. »Vsako jutro meditiram in izvajam jogo,« nam je povedala in dodala, da je prav tako spremenila prehrano, živi po načelih naturopatije, kjer velja, da je hrana zdravilo. Rada bere knjige, ki nahranijo dušo, in si privošči čaj, koprivovega za čiščenje telesa in rmanovega za zvečer.

OSTAJA POZITIVNO NARAVNANA

Pravi še, da ob vsem tem ne smemo pozabiti na pomen pozitivno orientiranih misli – še posebno v teh negotovih časih. »Sem tudi sama mislila, da bodo prišli melanholični dnevi, vendar hvala bogu niso; hvaležna in vesela sem, da mi nič ne manjka, a mi ni vseeno za tiste, ki jim je bilo v tem obdobju hudo. Kolikor je bilo v moji moči, sem tudi sama pomagala,« nam je povedala.

»Vsekakor moramo v tem obdobju ostati optimistični, kolikor je le mogoče, in ne dovoliti, da okolje toliko vpliva na nas, včasih se je treba malo izolirati in si ustvariti svoje vzdušje, saj le tako lahko preživimo.« Kot glasbenica si je na začetku epidemije vzela odmor, potem pa izdala nov duet in potovala ter pripravljala nov album; rezultate njenega dela bomo menda videli v kratkem.