Blatenje?

Spravila naj bi jih na rob zloma. Meghan naj bi zabrusila, da njena služba ni crkljanje ljudi

L.K.
3. 3. 2021, 13.43
Posodobljeno: 3. 3. 2021, 13.45
Deli članek:

Razmere se pred intervjujem, ki bo predvajan v nedeljo, zaostrujejo.

Profimedia
Meghan Markle

Buckinghamska palača neuradno zanika trditve Meghan Markle, da je pred predvajanjem odmevnega intervjuja z ameriško voditeljico Oprah Winfrey organizirala »kampanjo blatenja«. Odjeknila je namreč vest, da je vojvodinja Sussekška ustrahovala dva osebna asistenta ter ju odgnala, tretjemu pa dodobra načela samozavest.

Njeni odvetniki so sporočili, da je nekdanja igralka užaloščena spričo najbolj nedavnega napada na njeno osebo – še posebej, kar je sama bila žrtev ustrahovanja.

Prijava višjega člana osebja Kensingtonske palače naj bi bila vložena, še preden sta se s princem Harryjem odpovedala kraljevskim dolžnostim, poroča Daily Mail. Po tistem, ko naj bi iz gospodinjstva odgnala dva asistenta in tretjemu dodobra zamajala tla pod nogami, je prijavo oktobra leta 2018 vložil Jason Knauf, ki je takrat bil tajnik za komunikacije Sussekških. Knauf naj bi ravnal, kot je, piše The Times, da bi se Buckinghamska palača zavedala, da mora zaščititi svoje osebje, saj da Meghan nad njimi izvaja prevelik pritisk. Harry naj bi ga skušal prepričati, naj ostane tiho. Prinčevi odvetniki to zanikajo.

The Sun pa poroča, da naj bi Meghan, ko so jima s Harryjem dejali, da morata z osebjem delati lepše, zabrusila, da ni njena »služba, da crklja ljudi«.