OCENJUJEMO

FOTO: Modni kiksi in lepe obleke na zaprisegi novega ameriškega predsednika

N.S.
22. 1. 2021, 20.15
Posodobljeno: 22. 1. 2021, 22.10
Deli članek:

Čeprav je inavguracija 46. ameriškega predsednika Joeja Bidna potekala precej drugače kot prejšnje, so se modni navdušenci vseeno lahko navduševali nad dobrimi modnimi izbirami in kritizirali tiste, ki so razočarale. Svoj modni pečat pa je pustila tudi Melania Trump, čeprav se ni udeležila zgodovinskega dogodka.

Profimedia
Melania Trump

MELANIA TRUMP (PREJ)
Za slovo je Slovenka nosila črn Chanelov plašč in obleko Dolce & Gabbana ter seveda vrtoglave pete s podpisom Christian Louboutin in torbico Hermes Birkin bag. Zelo elegantno!

Profimedia
Melania Trump

MELANIA TRUMP (POTEM)
Med poletom iz Washingtona na Florido se je zdaj že nekdanja prva dama ZDA preoblekla, in sicer je črnino zamenjala za oranžno obleko modne hiše Gucci. Za vedno bo modna ikona!

Profimedia
Jill Biden

JILL BIDEN
Nova prva dama ZDA je za moževo predsedniško zaprisego izbrala modro bombažno in volneno obleko znamke Markarian. Seveda pa so se na spletu pojavili šaljivi komentarji, ali jo je navdihnila obleka Britney Spears iz videospota Toxic.

Profimedia
Michelle Obama

MICHELLE OBAMA
Nekdanja prva dama ZDA je znova navdušila s svojim modnim izborom. In sicer je nosila pajaca, plašč in zlati pas s podpisom mladega temnopoltega oblikovalca Sergia Hudsona, ki je novo ime v modnem svetu.

Profimedia
Lady Gaga

LADY GAGA
Svetovno znana pevka je na inavguraciji pela ameriško himno, njena oprava pa je bila seveda dramatična in veličastna, s podpisom modne hiše Schiaparelli Couture.

Profimedia
Kamala Harris

KAMALA HARRIS
Nova podpredsednica ZDA, ki se je zapisala v zgodovino, se je tokrat odločila za odločno violičasto opravo, ki jo je posebej zanjo skreiral mladi, javnosti še neznani oblikovalec Christopher John Rogers.

Profimedia
Jennifer Lopez

JENNIFER LOPEZ
Po tihem je s svojim nastopom šov ukradla svetovna glasbena diva J.Lo, ki se je odločila za nebeško belino, in sicer z opravo prestižne modne hiše Chanel. Ni kaj, kdor zna, zna!