PROVOKACIJA

Prvorazredni provokator ali le prizadeti fant?

N.S.
9. 1. 2021, 20.30
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih moških glasbenikov ta hip, pevec The Weeknd, se je te dni znašel na vseh naslovnicah. Za svoj novi singel se je namreč odločil za drastično spremembo videza.

Profimedia
Za svoj novi singel se je odločil za drastično spremembo videza.

Da je ves svet šel »v franže«, ni treba posebej razlagati, a kanadski pevec Abel Tesfaye, bolj znan kot The Weeknd, je vseeno brez besed povedal svoje.

Eden trenutno najbolj vročih glasbenih imen, The Weeknd, je znan po tem, da v zadnjih letih vsaka njegova poteza pritegne veliko pozornosti. Potem ko se je konec lanskega leta med nastopom na podelitvi nagrad pojavil s povoji, ovitimi okoli glave, kot da bi ravnokar prestal plastično operacijo, je ta teden pokazal še »rezultat svojega posega«. Zvezdnik je s svojimi oboževalci namreč delil fotografijo, na kateri je videti kot žrtev ponesrečenega lepotnega posega ali bolje rečeno več njih. »To je živa spaka!« so se glasili številni komentarji, a v resnici gre za delo mojstrov maske in protetike, ki so slavnemu pevcu podobo ustvarili za videospot za njegov novi singel Save your tears. Premierno ga je predstavil na začetku tedna in v trenutku sprožil vrsto ugibanj, kaj želi z njim sporočiti. Poznavalci scene celo pravijo, da se z videom, predvsem pa z groteskno spremembo videza norčuje iz nekdanjega dekleta, znane manekenke Belle Hadid, s katero se je videval v obdobju od 2015 do 2019, saj sama kljub preveč očitni spremembi obraza vztrajno zanika, da bi kdaj obiskala plastičnega kirurga.

Profimedia
Svetovno znani glasbenik The Weeknd se po mnenju mnogih norčuje iz svojega nekdanjega dekleta Belle Hadid.