Znane Slovenke smuknile v poročne obleke

FOTO: Zrcalce, katera najlepša v poročni obleki je tej?

N.S.
27. 10. 2020, 20.05
Deli članek:

Zadnje čase številne znane Slovenke posegajo po poročnih oblekah, seveda le za potrebe snemanja spota ali promocijskih fotografij, ne pa za samo poroko. Biti nevesta je očitno velik trend pri estradnicah, ki pravijo, da so neizmerno uživale v vlogi neveste za en dan.

Tibor Golob
Zadnja zvezdniška »nevesta za en dan« je Špela Grošelj, ki se je za potrebe videospota »poročila« z Domnom Kumrom.

Tematika poroke je očitno zelo priljubljena stvar pri znanih Slovenkah, ki so se z veseljem prelevile v nevesto.

Pred dnevi je kot zadnja v vlogi neveste zablestela pevka Špela Grošelj, ki je za snemanje videospota za duet z Domnom Kumrom z naslovom Vino in kitara oblekla poročno obleko. Seveda se tudi sama v resnici nekoč vidi kot nevesta, samo še ženina si mora poiskati, kot v šali pravi Špela. A poskočna Domžalčanka še zdaleč ni prva, ki je za potrebe videospota skočila v poročno obleko.

Klemen Mlinarič
Niesha je postala nevesta za en dan!

Pred dvema letoma je priljubljena glasbenica Neisha skupaj s Kranjci posnela pesem Poročna, nato pa se je na snemanju spota prelevila v pravo nevesto in navdušila v poročni obleki.

Jana Šnuderl
Manekenka Jana s svojim partnerjem Ivom.

Sledila ji je manekenka in podjetnica Jana Koteska, ki je skupaj s svojim partnerjem Ivom zaigrala v vlogi mladoporočencev, in sicer za promocijsko poročno zgodbo, med katero je kot model predstavila vse koščke poročnega mozaika, od popolne dekoracije prostora do osupljive ureditve neveste in sladkih grižljajev, ki na poroki kakopak ne smejo manjkati.

V začetku oktobra je kot večno samska v poročno obleko skočila tudi igralka Tina Gorenjak, ki je skupaj s plesalcem Arnejem Ivkovičem posnela fotografije za novo komedijo Večno samska v Špas teatru.

Dejan Nikolič
Tina Gorenjak je pred mesecem dni skočila v poročno obleko.