"A kot veste, sem jaz malo čuden"

Vili Resnik se bo spet poročil!

Eva Jandl
22. 10. 2020, 06.50
Deli članek:

Zvezdnik slovenske pop glasbe Vili Resnik o strahu pred virusom in svojem pestrem družinskem življenju.

Instagram
Vilija Resnika ne ohranjata mladega le mlajša žena in mlada otroka, ampak tudi šport. Včasih je celo igral ragbi, zdaj pa najraje kolesari, v hladnejšem vremenu pa bo začel teči. »To je moja prednost pred virusi,« je prepričan.

Vedno šaljiv in igriv pevec Vili Resnik (56) priznava, da se v trenutnem položaju počuti, kot da bi se ustavilo življenje. »Občutek imam, kot da sem pod vodo, ker ne vem, kako dolgo bo še vse trajalo, kako in s kakšnim dolgom bomo preživeli. Čakam, da mi bo čas prinesel odgovor,« pravi Vili, ki je poleti sicer veliko nastopal.

»Priznam, da se bojim okužbe, in moja partnerica Tamara mi je vedno rekla, naj se ne rokujem in objemam z ljudmi. A kako naj to naredim, jaz nisem takšen človek! Potem se po nastopu vedno opazoval, ali se počutim kaj drugače, ali imam kakšen znak.« Prepričan je, da kondicijo in odpornost pridobiva s športom. »Od nekdaj sem aktiven in menim, da je to moja prednost pred virusom. Vsak dan kolesarim, v hladnejšem in slabšem vremenu pa bom začel teči. Med športom se mi namreč umiri glava, takrat lahko vse razmislim in postavim na svoje mesto.« Pred kakšnim mesecem je Vili, ki bo že decembra postal prvič dedek, posnel novo pesem, a pravi, da je za letos dovolj. »Novo pesem sicer že imam in lahko povem, da je v slogu Vilija Resnika, taka, ki jo lahko moški zapoje svoji ženski. Izšla bo naslednje leto.«

TEMA, KI SE JE VSI IZOGIBAJO

Vili ima kar štiri otroke, iz prvega zakona dva in dva z drugo, mlajšo partnerico Tamaro. Pa se namerava znova poročiti? »Da, z Tamaro se bova poročila, a to bo majhna poroka, bolj uradna, saj že tako dolgo skupaj živiva in kaj večjega ne potrebujeva. Počakala pa bova, da se bo trenutno stanje umirilo,« pravi Vili.

Kako pa ohranjata romantiko? »Če imaš otroke, je to problem,« je iskren Vili. »Hči ima zdaj 13 let, sin sedem. Ne bom skrival, da je težko – ne vem, zakaj nihče ne govori o tem, da se ženska kot mati predaja otrokom in moški ostane na stranskem tiru. Tudi za ženske je težko, zvečer so čisto utrujene. A kot veste, sem jaz malo čuden,« v šali pove Vili, »in se že zjutraj zafrkavam. Tako poskrbim za romantiko in za 'hec'.«