NOSEČNOST

Tudi Jerica Zupan se bo kmalu razveselila otroškega joka

Eva Jandl
10. 10. 2020, 20.35
Deli članek:

Jerica in Timotej že od aprila pričakujeta prvega otroka.

Osebni arhiv
Tako je pokazala, da bo kmalu postala mama.

Jerica je prejela kopico čestitk, predvsem od znanih Slovenk in Slovencev. Damjan Murko ji je na primer voščil: »Zaslužita si biti starša!«, medtem ko ji je Salome čestitala za nov poklic.

Po času karantene doživljamo pravi zvezdniški »baby boom«, saj ne mine teden, ko ne izvemo za kakšno novo nosečnico. Veselo novico je zdaj sporočila še radijska voditeljica Jerica Zupan, ki je objavila fotografije ultrazvoka, ki kažejo, da pod srcem nosi otroka. Jerica od veselja skače po svojem dragem Timoteju, bodočem očku, ki je od nje sicer mlajši šest let, skupaj pa sta že okoli sedem let. A kot nam je Jerica pojasnila, to, da je njen dragi mlajši, ne predstavlja nobenega problema, saj je sama izjemno navihana. »Na začetku se je razlika morda poznala, zdaj pa ne več,« pravi Jerica. Kot nam je povedala Jerica, je njen Timotej zelo priden tudi pri gospodinjskih opravilih, še posebno se je izkazal med časom karantene, ko se je celo lotil peči z drožmi, kar ni mačji kašelj. »Speče najboljši kruh na svetu,« ga pohvali bodoča mamica, ki je ob najavi vesele novice prejela precej voščil znanih Slovencev in Slovenk.

Osebni arhiv
S Timotejem, ki po njenih besedah speče najboljši kruh.

NOSEČNOST V PROGRAMU

Jerica naj bi rodila na začetku aprila. Zabavna Jerica je znana po svojem lepem glasu, po svojih gverilskih coverjih, nosečnost pa se bo zagotovo poznala tudi v programu. Kot nam je povedala, je dekle, ki se rada zabava, in tako bo tudi naprej.