Chris Evans

Po nesreči je objavil fotografijo svoje moškosti

N.S.
15. 9. 2020, 21.30
Deli članek:

UPS! Priljubljeni zvezdnik filma Captain America ​​Chris Evans je po naključju postal spletni trend. Ne da bi hotel, je objavil fotografijo svojega penisa. Igralec je sicer objavo hitro umaknil, vendar je nekaterim njegovim sledilcem uspelo ujeti sliko zaslona.

Reuters
Chris Evans

Uhajanje intimnih podob je zelo pogosto v svetu zvezdnikov. Za nekatere, kot sta Kim Kardashian in Paris Hilton, objava intimnih posnetkov pomeni vzpon kariere, pri drugih, kot sta Justin Bieber in Orlando Bloom, pa le ponesrečen trenutek.

Zdaj se jim je pridružil še Chris Evans, glavni igralec Marvelovih filmov in ikona ljubiteljev superjunakov, ki je po nesreči objavil posnetek svoje zelo obdarjene moškosti. Čeprav je posnetek hitro umaknil, ga je videlo več milijonov ljudi, nekateri pa so ga celo shranili. Igralec je v trenutku postal spletni trend dneva, situacije pa osebno ni komentiral. Tako da ni jasno niti to, ali je bil telefon sploh njegov ali morda pripada njegovi izbranki, igralki Lily James. Fotografijo je objavil po pomoti, medtem ko je na telefonu igral videoigrico Heads up in slučajno še posnel del vsebine fotogalerije. So pa igralcu stopili v bran številni njegovi oboževalci, ki vse pozivajo, naj fotografije ne delijo naprej, temveč jo preprosto izbrišejo. V duhu pomoči so se tudi odločili, da družbena omrežja preplavijo z njegovimi običajnimi fotografijami, ki bi prekrile sledi sporne objave.