Uganka

Zakaj je razpadel prvi zakon Meghan Markle?

R.T.
15. 8. 2020, 11.48
Posodobljeno: 15. 8. 2020, 11.50
Deli članek:

Njen prvi mož je bil Trevor Engelson. Kaj je šlo narobe?

Facebook
Meghan Markle in Trevor Engelson na njun poročni dan

Eno izmed bolj zanimivih vprašanj, ki se tičejo preteklosti Meghan Markle, je gotovo sledeče: zakaj se je ločila od svojega prvega moža, Trevorja Engelsona?

Sedem let je trajala njuna zveza, preden sta se poročila. Po 23 mesecih zakonske zveze pa je bilo vsega konec.

Obema je prav, da se o razlogih za razpad njunega zakona ne govori. Oba imata nove partnerje in nova življenja. Vseeno bi bilo mogoče reči, da bi lahko o tem kakšno povedal ravno on, hollywoodski producent, ki ji je pomagal do zvezdništva, ki si ga je tako želela. Le kdo bi namreč vedel več o dekletu, ki se je poročila z vnukom britanske kraljice Elizabete II.? A Engelson vsemu temu navkljub molči.

To bi lahko spremenila nedavno izšla knjiga Finding Freedom, ki, tako britanski mediji, enostransko predstavlja življenji Meghan Markle in princa Harryja.

Profimedia
Njegova nova izbranka Tracey Kurland

Engelson je v njej prikazan kot nekdo, ki ne podpira kariere svoje izbranke. Meghan naj bi zavoljo tega pomisleke imela še pred poroko. On naj bi si torej želel biti tisti, ki domov nosi denar, dinamika pa se je spremenila, ko je Meghan uspelo s serijo Nepremagljivi dvojec. Engelsonu to menda ni bilo povšeči.

Zaradi njegove nevoščljivosti naj bi torej njun zakon utrpel usodne razpoke. In ker se je leta 2013 podelitve oskarjev udeležil sam, češ da je imel le eno vstopnico, bi to lahko pomenilo, piše v knjigi, da ni hotel »deliti pozornosti«.

Tisti blizu Engelsonu navedbe v knjigi zanikajo. Britanski mediji so izbrskali njegove stare objave na družabnih omrežjih, iz katerih je razvidno, da je bil ponosen na uspeh svoje takratne žene, ki ji ga je prinesla omenjena serija.