Čeprav na Pop TV že snemajo novo, že 5. sezono enega najpriljubljenejših resničnostnih šovov Ljubezen po domače, bomo čez dober mesec lahko spremljali že posneto 4. sezono. Ljubezen letos išče šest fantov in dve dekleti, njihova zaupnica bo tudi letos voditeljica Tanja Postružnik.

Ljubezenske dogodivščine kmetic in kmetov bi morali spremljati že spomladi, a se je zaradi izrednih razmer prilagodila tudi programska shema. Že takrat nas je Tanja potolažila, da se vidimo kmalu in da je ljubezen vse, kar šteje. »Jesenski večeri bodo kot nalašč za romantiko, smeh in vse odtenke odnosov, čustev ter medčloveških vprašanj,« je nagajivo dejala voditeljica, ki je prepričana, da smo med časom karantene vsi doživeli nekakšno streznitev. »In gotovo, če je vsaka stvar za nekaj dobra, je dobra navsezadnje tudi ta.« Vesela je, da jim je v oddaji uspelo povezati že več parov, na poti je celo že tretji dojenček. V oddaji so njej sicer najbolj všeč prvi izlet do kandidata oziroma kandidatke, prvi objem in dogodek, ko jo sprejmejo v svoje domače okolje. »Čutim odgovornost in vznemirjenje, zelo se vživim, energije kandidatov zelo močno vplivajo name in na moj pogled na življenje.« Kadar zanje nima preveč dobrih novic, pa ji je zelo težko.

Tanja Postruznik Koren (2)
M24
Rada se posveča svojemu vrtu in rada kuha zdravo hrano.

NA SVOJEM VRTU

Energična voditeljica je kariero začela na Pikinem festivali v Velenju, nato je bila več let voditeljica na TV Slovenija, zdaj pa se posveča vodenju resničnostnega šova in družinskemu podjetju. Drugače je Tanja mati dveh otrok in ljubiteljica narave ter adrenalinskih preizkušenj, s katerimi se z možem ukvarjata tudi poslovno, saj ustvarjata adrenalinske parke. Tanja je povedala, da na dopust ne hodijo, lani so denimo nekaj dni kampirali. »Najraje sem na svoji terasi,« je dejala Tanja, ki je tudi navdušena vrtnarica. Na naša vprašanja je sicer odgovarjala z domače sončne terase, kjer je okoli nje polno cvetočega cvetja, borovnic in malin ter začimb, njen navdih pa je od nekdaj – narava.