Zabava

Navdušuje s popolnoma svežo moderno zvrstjo

N.S.
17. 7. 2020, 06.52
Deli članek:

Priljubljeni pevec Stevan, katerega pravo ime je Dragan Stevanović, je še eden izmed Slovencev, ki je že večkrat navdušil Balkan, zdaj pa ga ponovno osvaja z novim videospotom in pesmijo Grande Bellezza

Žiga Maček
Njegova pesem in videospot Grande Bellezza sta na youtubu dosegla že več kot milijon ogledov.

Po številnih glasbenih uspešnicah, ki jih je Stevan že serviral celemu Balkanu, je s tem dokazal, da jih imamo Slovenci resnično veliko za izvoz – talentov namreč!

V zadnjih tednih priljubljeni Ljubljančan navdušuje s pesmijo Grande Bellezza, ki jo je ustvaril z enim najbolj priznanih avtorjev na Balkanu. »Zelo sem vesel, da sem združil moči z Milanom Radulovićem - Laćo, ki trenutno velja za najbolj popularnega tekstopisca na Balkanu, saj je napisal tekste za veliko število največjih zvezdnikov v regiji. Njegova mama je Marina Tucaković, ki jo vsi poznajo kot legendo oziroma najboljšo tekstopisko na Balkanu, saj se je podpisala pod vse večje hite. Pri ustvarjanju same glasbe sva sodelovala jaz in moj producent Željko Mladenović. Zanimivo je, da ko sem poslal demo v Srbijo, so ga preposlušali; takoj so bili vsi navdušeni nad skladbo in so hoteli na vsak način sodelovati z mano. Tako sem na koncu izbral prav Laćo, da je napisal tekst,« je priznal Stevan, ki je s pesmijo Grande Bellezza dosegel že več kot milijon ogledov. »Grande Bellezza je popolnoma sveža moderna zvrst skladbe in kot celotna vsebina zanimiva, vključno s spotom. Verjamem, da je in bo očarala poslušalce v obeh segmentih. Grande Bellezza je namenja celotnemu Balkanu in širše, sem pa pripravil tudi presenečenje za slovenske in hrvaške oboževalke, saj pripravljam novo skladbo, ki se bo vrtela na Radiu Aktual. Bo treba še čisto malo počakati,« nam je skrivnostno in z nasmeškom zaupal Stevan, ki uživa na nekajdnevnem zasluženem oddihu.